E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray % 99 şampiyon---

Galatasaray % 99 şampiyon

Galatasaray % 99 şampiyon
22 Nisan 2013 - 07:00 borsagundem.com

Rıdvan, "Galatasaray'ın ve Fatih Terim'in şampiyonluğunu kutlarım. Bence artık yüzde 99 şampiyonlar" dedi.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 2-0 kaybettiği Gençlerbirliği maçı sonmrasında yaptığı yorumda "Galatasaray'ın ve Fatih Terim'in şampiyonluğunu kutlarım. Bence artık yüzde 99 şampiyonlar" dedi.
NTV kanalında Gençlerbirliği - Fenerbahçe karşılaşmasını yorumlayan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin fiziksel yorgunluğuna da dikkat çekti. Dilmen şu yorumlarda bulundu:
"Öncelikle Gençlerbirliği'ni kutlarım. Ayrıca Galatasaray'ı da şampiyonluklarından dolayı kutlarım. Bence Galatasaray'ın şampiyonluk oranı artık yüzde 99'dur. Ben hem Galatasaray'ı hem de 6. kez şampiyon olan Terim'i kutlarım. Çok büyük bir ihtimalle de Kadıköy'e şampiyon gelebilirler. Canı gönülden onları kutlarım.
Fenerbahçe çok yorgundu. Oyun boyunca yavaş yavaş düştü fiziksel olarak. Aykut Kocaman oyuncu değişiklikleriyle buna çare bulmaya çalıştı ancak bu değişiklikler de çare olmadı.
Fenerbahçe'nin minimum kredisi vardı, onu da harcadı. Drogba, Elazığspor maçı sonrasında "Artık Fenerbahçe düşünsün" demişti. Zaten Fenerbahçe maça çıkmadan önce düşünmeye başlamıştı. '7 puan fark var' akıllarında dolaşıyordu. Goller geldikten sonrada tamamen düştüler oyundan."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)