E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray, Adana Demirspor’a konuk olacak ---

Galatasaray, Adana Demirspor’a konuk olacak

Galatasaray, Adana Demirspor’a konuk olacak
31 Ağustos 2024 - 07:46 borsagundem.com

Adana Demirspor, Süper Lig'de bugün Galatasaray’ı ağırlıyor. Peki maç saat kaçta, eksikler kimler? İşte karşılaşmaya ilişkin ayrıntılar...

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında bugün deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek.

Yeni Adana Stadı'ndaki maç, saat 21.45'te başlayacak ve mücadeleyi hakem Kadir Sağlam yönetecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında hafta içinde İsviçre ekibi Young Boys ile karşılaşan ve rakibine yenilerek organizasyona veda eden Galatasaray, Adana Demirspor karşısında Süper Lig'de puan mücadelesi verecek.

Galatasaray'ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez, sakatlığı sebebiyle Adana temsilcisi karşısında kadroda yer alamayacak. Trendyol Süper Lig'in ilk haftasındaki Atakaş Hatayspor maçı sonrası çekilen MR'ında sağ üst arka adale grubunda 2. derece zorlanma ve kanama tespit edilen Sanchez, müsabakada görev yapamayacak.

Ligin ilk haftasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray, ikinci haftada da deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor'u 2-1 yendi.

Sarı-kırmızlı ekibin sezonun 3. haftasındaki Gaziantep FK maçı ise UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys ile oynanan karşılaşma nedeniyle ertelendi.

Bu sezon transfer yasağı nedeniyle kadrosuna takviye yapamayan Adana Demirspor, Galatasaray karşısında galibiyet arayacak.

Ligin ilk iki haftasında Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor'a mağlup olan Adana ekibi, üçüncü maçında Kasımpaşa ile deplasmanda 2-2 berabere kalıp ilk puanını almıştı.

Adana Demirspor, geçen sezon Galatasaray'a 3-1 ve 3-0 mağlup olmuştu.

Galatasaray ile Adana Demirspor 41. randevuda

Galatasaray ile Adana Demirspor, Süper Lig'de 41. kez karşı karşıya gelecek.

Adana'da 2 Ekim 1960'ta oynanan ve 2-2 sona eren maçla başlayan iki takım arasındaki 3 puan mücadelesinde Galatasaray 22, Adana Demirspor 9 galibiyet alırken 9 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

Galatasaray'ın 40 maçta attığı 67 gole karşılık Adana Demirspor, sarı-kırmızılı takım karşısında 32 gol sevinci yaşadı.

Sarı-kırmızılı ekip ile lacivert-mavililer arasında Adana'da yapılan karşılaşmalarda ev sahibinin üstünlüğü bulunuyor.

Adana'daki 20 lig maçında ev sahibi ekip 7, konuk takım 6 galibiyet aldı. Taraflar, 7 karşılaşmada üstünlük kuramadı. Galatasaray, 20 maçta 18 gol atarken Adana Demirspor, 16 kez rakip fileleri havalandırdı.

En farklı skorlar

İki ekip arasındaki rekabette en farklı galibiyetlere sarı-kırmızılı takım imza attı.

Galatasaray, rakibini 1983-84 sezonunda sahasında 9-2, 1987-88 sezonunda ise deplasmanda 5-0 mağlup etti.

Adana Demirspor ise sarı-kırmızılılar karşısındaki en farklı galibiyetini 1982-83 sezonunda sahasında 3-0'lık skorla aldı.

EGE DERBİSİ

Trendyol Süper Lig’de haftanın dikkat çeken karşılaşmasında Süper Lig’e yeni yükselen iki takım kozlarını paylaşacak. Göztepe’nin Bodrum FK’yı konuk edeceği mücadele ev sahibi takımın cezası sebebiyle seyircisiz oynanacak. Göztepe - Bodrum FK karşılaşmasını Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetirken yardımcılıklarını ise Deniz Caner Özaral ve Serkan Olguncan yapacak.

Sezonun ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Konyaspor karşısında olan Bodrum FK, Göztepe deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Yeni sezon öncesinde yaptığı transferlerle dikkat çeken Göztepe ise ligde oynadığı üç karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Bodrum FK karşısında şansızlığını kırmak isteyen Göztepe galibiyet için sahaya çıkacak. Seyircisiz oynanacak karşılaşmada konuk ekip taraftarı ise belirlenen kontenjan dahilinde mücadeleyi takip edebilecek. Peki Göztepe - Bodrum FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Göztepe - Bodrum FK maçına ilişkin son bilgiler…

Süper Lig’de bu sezon mücadele etmeye hak kazanan iki takımın mücadelesi 31 Ağustos cumartesi günü saat 21:45’te başlayacak. Göztepe - Bodrum FK karşılaşması beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşma seyircisiz oynanacak 

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun sezonun 2. haftasında Fenerbahçe ile oynanan maçtaki olaylar nedeniyle verildiği "2 maç tarafsız sahada oynama" cezası Tahkim Kurulu tarafından "1 maç seyircisiz oynama" olarak değiştirilen Göztepe, Bodrum FK karşısında taraftar desteğinden mahrum kalacak.

Konuk ekip taraftarı ise belirlenen kontenjan dahilinde müsabakayı takip edebilecek.

Göztepe 3 beraberlik aldı

Göztepe sezonun ilk 3 maçında da sahadan beraberlikle ayrılırken 3 puanlı Sipay Bodrum FK ise Süper Lig'deki ilk sezonunda ilk galibiyetini geçen hafta Tümosan Konyaspor'u 3-1 yenerek aldı.

Kasımpaşa, Süper Lig'de Çaykur Rizespor'a konuk olacak

Kasımpaşa, Çaykur Rizespor ile yarın deplasmanda karşılaşacak

Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Çaykur Rizespor ile yarın deplasmanda karşılaşacak.

Çaykur Didi Stadı'nda saat 19.15'te başlayacak müsabakayı, hakem Ali Şansalan yönetecek.

Sezonu ilk 3 haftasında 2 beraberlik, 1 yenilgi alan Kasımpaşa, 2 puanla 14. sırada basamakta bulunuyor. İstanbul ekibi, 3 maçta 5 gol sevinci yaşarken, kalesinde 6 gol gördü.

TÜMOSAN Konyaspor mağlubiyetiyle lige iç saha yenilgisiyle başlayan İstanbul ekibi, Atakaş Hatayspor ile deplasmanda 1-1, Adana Demirspor ile sahasında 2-2 berabere kaldı.

Lacivert-beyazlılar, Rizespor ile ligde oynadığı son 10 maçın 5'inde sahadan galibiyetle ayrılırken 3 müsabakası beraberlikle sonuçlandı. Çaykur Rizespor ise son 10 maçın 2'sinde üç puan alan taraf oldu.

Lige 1'er galibiyet, yenilgi ve beraberlikle başlayan, rakiplerine 3 gol atan ancak 7 gol yiyen Rize temsilcisi ise 4 puanla 8'inci sırada yer alıyor.

Sezonun ilk 3 haftasında 1'er beraberlik, galibiyet ve yenilgi alan Çaykur Rizespor, 4 puanla 8. sırada bulunuyor. Rize ekibi, 3 maçta 3 gol sevinci yaşarken kalesinde 7 gol gördü.

RAMS Başakşehir iç saha beraberliğiyle lige başlayan, ikinci haftada Adana Demirspor'u deplasmanda 2-1 yenen Çaykur Rizespor, üçüncü haftada sahasında Fenerbahçe'ye 5-0 kaybetti.

Yeşil-mavili ekipte sakatlığı bulunan Benhur Keser, Kasımpaşa karşılaşmasında kadroda yer almayacak.

Konyaspor, Kayserispor’u ağırlayacak

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Konyaspor, Kayserispor’u ağırlayacak. Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, Konyaspor deplasmanında kazanarak ilk üç puanına ulaşmak istiyor. Konyaspor ise ligde geride kalan haftalarda oynadığı 3 maçta 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 3 puan topladı.

Süper Lig’de haftanın dikkat çeken mücadelelerinin başında Konyaspor - Kayserispor karşılaşması geldi. Emre Kargın’ın düdük çalacağı karşılaşmanın yardımcılıklarını Ali Can Alp ve Abdullah Uğur Sarı üstlenecek. Ali Çamdalı yönetimindeki Konyaspor’da Pedrinho, Oğulcan Ülgün, Umut Nayir, Aleksic gibi oyuncuların performansı dikkat çekti. Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor ise ligde tek maç oynadı. Sivasspor maçından 2-1 mağlubiyetle ayrılan Kayserispor, Konyaspor’u devirerek üç puan almayı hedefliyor. Peki Konyaspor - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Konyaspor ve Kayserispor karşı karşıya gelecek. Kritik mücadele 31 Ağustos cumartesi günü Konya Büyükşehir Stadyumu’nda saat 19:15’te başlayacak. Karşılaşma beIN Sports Max 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

KONYASPOR SON DURUM

Konyaspor ligde oynadığı 3 maçta 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Ali Çamdalı’nın öğrencileri oynadıkları mücadelelerde rakip fileleri 5 kez sarsarken kalesinde ise 7 gole engel olamadı. Konyaspor ligde son oynadığı Bodrum FK maçından 3-1 mağlubiyetle ayrıldı.

KAYSERİSPOR SON DURUM

Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor ise ligin ilk haftası bay geçerken ikinci hafta Sivasspor karşısında sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı. Üçüncü hafta temsilcilerimizin Avrupa kupası maçı sebebiyle Kayserispor’un Trabzonspor maçı ertelendi.

Fenerbahçe, Alanyaspor'u farklı geçtiFenerbahçe, Alanyaspor'u farklı geçti

 

Miha Zajc, Toulouse'a kiralandıMiha Zajc, Toulouse'a kiralandı

 

Derrick Köhn, Werder Bremen'e kiralandıDerrick Köhn, Werder Bremen'e kiralandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)