E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray, Alanyaspor deplasmanında---

Galatasaray, Alanyaspor deplasmanında

Galatasaray, Alanyaspor deplasmanında
18 Nisan 2023 - 10:40 borsagundem.com

Lider Galatasaray, 30. hafta maçında Alanyaspor'a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip kritik maçı kazanarak şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerlemek istiyor.

Yukatel Kayserispor'u 6-0 yenerek moral depolayan ve zirve yarışını önde götüren Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Kırbıyık Holding Stadı'nda saat 20:30'da başlayacak mücadeleyi hakem Abdülkadir Bitigen yönetecek.

5 FUTBOLCU SARI KART SINIRINDA

Mauro İcardi, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Sacha Boey ve Sergio Oliveira; Alanya'da oynananacak maçta sarı kart görmeleri halinde pazar günkü VavaCars Fatih Karagümrük karşılaşmasında forma giyemeyecek.

MAÇIN ÖNEMLİ NOTLARI

Galatasaray ile oynadığı son altı Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Alanyaspor (3G 2B), tek mağlubiyetini bu süreçte gol atamadığı tek karşılaşmada aldı (Şubat 2021; 0-1).

Bugüne kadar Alanyaspor'a konuk olduğu altı Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Galatasaray (3G 2B), o mağlubiyette bu rekabet tarihindeki en farklı yenilgisini aldı (Temmuz 2020; 1-4).

İstanbul takımlarıyla oynadığı son 12 Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Alanyaspor (3B 8M), bu galibiyeti bu süreçte kalesini gole kapatabildiği tek karşılaşmada evinde aldı (1-0 vs İstanbul Başakşehir).

Son iki Süper Lig maçını gol yemeden kazanan Galatasaray, bu şekilde daha uzun bir galibiyet serisini en son Nisan-Mayıs 2021 arasındaki üç karşılaşmada yaşadı (Fatih Terim).

MUHTEMEL 11'LER

Alanyaspor: Runarsson | Pereira, Furkan, Rassoul, Balkovec | Doumbia, Fatih, Fer | Efecan, Cavaleiro | Hasssan.

Galatasaray: Muslera | Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe | Oliveira, Torreira | Rashica, Mertens, Kerem | Icardi

Galatasaray, Kayserispor'u 6-0 mağlup etti

 

Mauro Icardi'nin Galatasaray mutluluğu

 

'Futbol Parlamentosu'ndaki Galatasaraylı kim?

 

Galatasaray'dan MHK Başkanı Lale Orta'ya istifa çağrısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)