E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray borsaya bildirdi---

Galatasaray borsaya bildirdi

Galatasaray borsaya bildirdi
12 Temmuz 2012 - 16:15 borsagundem.com

Galatasaray, Faslı oyuncunun transferi için kulübü ile anlaştı

Galatasaray, Amrabat'ın transferi konusunda Kayserispor ile prensip anlaşmasına vardı.
Galatasaray Kulübü, başkan Ünal Aysal ile Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur’un, Nordin Amrabat transferini neticelendirme konusunda anlaştıklarını açıkladı. İki kulüp başkanının bir araya gelerek görüştükleri aktarılırken, maddi bazı detaylar dışında karşılıklı anlaşmaya varıldığı kaydedildi.
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile Kayserispor Başkanı Recep Mamur, uzun süredir kamuoyunun gündeminde olan Nordin Amrabat’ın transferini görüşmek için bir araya gelirken, ikilinin görüşmesinin olumlu sonuçlandığı duyuruldu.
Galatasaray Kulübü'nden açıklama
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, ”Galatasaray Kulübü ve Kayserispor Kulübü başkanları bugün bir araya gelerek, iki kulüp arasındaki köklü dostluğun, geçmiş günlerdeki Nordin Amrabat transferiyle ilgili olarak yaşanan sorunlar dolayısıyla zedelenmemesi konusunda mutabakata varmışlar ve karşılıklı iyi niyet göstergesi olarak bu transferi müspet neticelendirme konusunda anlaşmışlardır” denildi.
Açıklamada, maddi bazı detaylar dışındaki ana konularda karşılıklı anlaşmaya varıldığı ve kesin neticenin yakında kamuoyuna duyurulacağı aktarıldı.
Kayserispor Basın Sözcüsü: "Transfer tüm taraflara hayırlı olsun"
Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ”Galatasaray ile Amrabat’ın transferi konusunda mutabakat sağlandı. Transfer tüm taraflara hayırlı olsun” dedi.
Borsa'ya bildirildi
Galatasaray, futbolcu Nordin Amrabat’ın transferi için kulübü Kayserispor’la yeniden görüşmelere başlandığını duyurdu.
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderilen özel durum açıklamasında, ”Profesyonel futbolcu Nordin Amrabat’ın kulübü Kayserispor’dan transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir” denildi.
İki kulüp arasında daha önce yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamamıştı.
KRİZ SONA ERDİ 
Sarı-kırmızılı takım uzun süredir Faslı oyuncuyu kadrosuna katmak istiyordu. Geçtiğimiz sezonun devre arasında da Amrabat, Kayserispor'a rest çekerek "Galatasaray'a gitmek istiyordum" demiş, daha sonrada yönetim tarafından PAF takıma gönderilmişti. Oyuncu kısa bir süre sonra yönetimden özür dilemiş ve A Takıma geri dönmüştü.
Kayserispor Yönetimi bir çok kez yaptığı açıklamada Amrabat'ı satmayacaklarını söylemişti. Galatasaray'ın isteği üzerine de 15 milyon Euro istemişti.
25 yaşındaki futbolcu 31 Aralık 2010 tarihinde Kayserispor ile 4.5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Amrabat uzun süredir Galatasaray'da oynamak istediğini belirtiyordu.
 AMRABAT KİMDİR?
Tam adı: Nordin Ambarat
Doğum tarihi: 31 Mart 1987 (25 yaşında)
Doğum yeri : Naarden, Hollanda
Boyu: 1,79 m
Mevkii: Forvet
Oynadığı takımlar: FC Omniworld, VVV-Venlo, PSV Eindhoven, Kayserispor
Milli takım kariyeri: Hollanda U-21,  Hollanda A2,  Fas

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALE AYGÜN 12 Temmuz 2012 18:53

    KÜÇÜK YATIRIMCIDAN ÇIRPTIKLARINI HARCIYORLAR UMARIM BUNLAR SAHAYA VE TAHTAYA YANSIR

  • MRT KONU12 Temmuz 2012 16:26

    AMBRABAT-BURAK-HAMİT BUNLAR BOMBA MI YANİ.BU ADAMLAR NEREYİ FETHETMİŞLERİ.HANGİ ÜST DÜZEY MAÇI ÇEVİRMİŞLER.BOMBAYA BAK PEHHHHH