E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray kesenin ağzını açtı---

Galatasaray kesenin ağzını açtı

Galatasaray kesenin ağzını açtı
21 Ağustos 2011 - 12:32 borsagundem.com

Sarı kırmızılılar, Köln’e, “Satmayı kabul ederseniz, bu paranın büyük bölümünü peşin ödeyeceğiz” diyecek.

TRANSFERDE kadrosunu Selçuk İnan, Felipe Melo, Johan Elmander, Emmanuel Eboue gibi yıldızlarla güçlendiren Galatasaray, bir büyük bomba daha patlatmak üzere... Sarı kırmızılılar, Köln’ün dünyaca ünlü forvet oyuncusu Lukas Podolski ile söz kesti. Şimdi sıra Köln’de... Alman kulübüyle de anlaşma sağlanırsa, futbolseverlerin özellikle Alman Milli Takımı’ndaki başarılarıyla tanıdığı Podolski, G.Saray’da forma giyecek.
Forlan ısrarı
Fatih Terim’in, Atletico Madrid’e giden Arda Turan’ın yerine oynatmayı düşündüğü Podolski’yi yıllık 3.5 milyon Euro’ya ikna eden sarı kırmızılılar, kulübüne ise 10.5 milyon Euro teklif edecek. Bu rakamın, Köln’ün 2 yıl önce yıldız oyuncu için Bayern Münih’e ödediği para miktarı olduğu öğrenildi. Sarı kırmızılılar, takımın tek yıldız ismi olduğu için satmaya sıcak bakmayan Köln yöneticilerini, 10.5 milyon Euro’nun büyük bölümünü peşin ödeyerek razı etmeyi planlıyor. G.Saray, diğer taraftan yıllık 5.5 milyon Euro net ücret önerdiği Atletico Madrid’in golcüsü Forlan’dan haber bekliyor.
“Drogba olabilir”
Öte yandan, Arsenal’dan alınan Eboue, Fildişi Sahili Milli Takımı’nda birlikte oynadığı Chelsea’nin golcüsü Drogba’nın G.Saray’a transfer olabileceğini ima etti. Eboue, “Drogba ile Galatasaray hakkında konuştum. ‘Göreceğiz’ dedi. Menajeri ile görüşüp Chelsea’de kaldığını söyledi. Ama göreceğiz yakında” ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 6,84
En Yüksek: 6,84
En Düşük: 6,70
Değişim -1,44 %
FK: 40,91
PD / DD: -7,83
İşlem Hacmi 134.312.043
Toplam Adet: 19.850.746
Ağırlıklı Ort.: 6,90
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)