E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray kupaya veda etti---

Galatasaray kupaya veda etti

Galatasaray kupaya veda etti
02 Mart 2011 - 22:16 borsagundem.com

Galatasaray Gaziantepsor ile 0-0 berabere kalarak Türkiye kupasından elendi

SERVET VURDU KARCEMARSKAS ÇİZGİDEN TOKATLADI
İlk maçta rakibine 3-2 mağlup olan Sarı-Kırmızılılar, 22'de Baros'un karşı karşıya bir pozisyonu harcaması ve 40. dakikada da Servet'in vuruşunda kaleci Karcemarskas'ın topu çizgiden çıkarması ile soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

ATAKLAR SONUÇ VERMEDİ
İkinci 45 dakikada rakibi karşısında daha etkili bir futbol sergileyen Cim Bom'un Baros ve Kazım ile atakları sonuç vermedi.

SERVET DİREĞE TAKILDI

Uzatma dakikalarında da gol için bastıran Sarı-Kırmızılılar'da Servet'in kafası direğe çarparak dışarı gitti ve mücadele 0-0 sona erdi.

Bu sonuçla Gaziantepspor, Gençlerbirliği'nin ardından Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselen ikinci takım oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MAHALLELİ03 Mart 2011 09:36

    BUNDAN SONRA BEŞTAŞ OYNARLAR ,OLAN FENERE VE FUTBOLSEVERE OLACAK , KALİTELİ RAKİP OLMAYINCA İSTER İSTEMEZ FENER DE KALİTE DÜŞEBİLİR , FUTBOLSEVERLER DE İYİ FUTBOLDAN MAHRUM KALIR...

  • ömer03 Mart 2011 07:36

    ya şim di ben anlamıyorum hagi kimya t.direktör yapmışlar paraı basılar nerde mal var onu alıyorlar .paraları çoksa bizede versin gs kulubü parayı dagıtıyorlar adnan polat nası birisisin ya nerde mal var onu alıyon böyle giderse bank asyaya kadar yolu var .al şu oyuncuları kaleye cemeni espanyoldan portodan hulk valensia dan tino costa bunları alki takım otursun gidip nerde salak var git onu alsen

  • VATANDAŞ02 Mart 2011 22:32

    OYUNCULARIN GÖZÜ AYDIN, SEZONUN KALANINDA YAN GELİP YATARLAR...