E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray kupayı Kadıköy'de istiyor!---

Galatasaray kupayı Kadıköy'de istiyor!

Galatasaray kupayı Kadıköy'de istiyor!
10 Mayıs 2012 - 13:47 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Şampiyonluk Kupası'nın Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda verilmesini isteklerini bildirdi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Türkiye Futbol Federasyonu'na, şampiyonluk kupasının 12 Mayıs cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçının ardından Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sahibine verilmesi yönünde talepte bulunduklarını bildirdi.
Aysal, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde düzenlenen söyleşiye katılarak öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Ünal Aysal, Mahmut Tali Öngören Sinema Salonu'nda gerçekleştirilen söyleşide, basında ''Şampiyonluk Kupası'nın'' nerede verileceğine ilişkin haberler yer aldığının hatırlatılması üzerine, Şampiyonluk Kupası'nın kurallara göre normal olarak en son maçın oynandığı sahada alındığını anımsattı.
Aysal, ''Yani biz yenersek orada alırız, Fenerbahçe yenerse yine orada alır. Doğru, dün federasyondan böyle bir talep geldi. Yönetim Kurulu olarak biz bu konuda bir karar aldık. Bunu da ilk kez burada açıklıyorum. Biz kuralların tatbik edilmesini, yani Şampiyonluk Kupası'nın Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda verilmesini istiyoruz. Bunu da federasyona ilettik'' dedi.
TERİM'İN CEZASININ ERTELENMESİ TALEBİ
Ünal Aysal, bir başka soru üzerine ise şunları söyledi:
''Fatih Terim hocamız öfkesine yenik düştüğünü ve hakeme söylenmemesi gereken bir söz kullandığını itiraf etti. Bu bir disiplin konusu ve cezası var. Fakat biliyorsunuz Futbol Federasyonu bazı yönetmeliklerde değişiklikler yaptı. Bunlardan biri de 105. madde. Bu, cezaların ertelenebilmesine imkan tanıyor. Bu maddeden yararlanan kulüpler de oldu. Biz de Fatih Terim hocamız için erteleme talebinde bulunduk. Tahkim Kurulu'nun vereceği kararı bekliyoruz.''
"PLAY-OFF OLMAMASI İÇİN BAŞVURUDA BULUNDUK"
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yeni sezonda play-off sisteminin olmaması için tüm kulüplerin Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurduğunu bildirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DELİ DOLU BİRİYİM.11 Mayıs 2012 00:18

    Bunlar 9 puan öndeyken şampiyonluğu kaybedince bizler zaten playofu istemiyordukdiye sabahlara kadar AĞLAYACAKLAR.bizlere yaptıklarınızın cezasını saracoğlunda fark yiyerek çekeceksiniz.AYKUTHOCA takımımızı öyle bir ateşleki cin con sahaya çıktığında neylen uğraştığını bile anlayamasın.delik deşik olarak gitsinler.fenerlen uğraşmak neymişöğrensinler.

  • emre10 Mayıs 2012 15:48

    siz ancak ruyanizda alirsiniz kadikoyde o kupayi. isminizin mubarek fatihlere benzemesi sizleri onlar gibi yapmaz. Kadikoyden kucuk Emrah gibi ayrilacaksiniz biiznillah.

  • o bayrak 10 Mayıs 2012 15:12

    o şerefli bayrak, tekrar kadıköyün santrasına dikilecek inşallah. fatih sultan terim kafayı fena bozmuş anlaşılan... fatihimiz var, hasanımız var, ümidiz var şimdi FETİH ZAMANI.

  • tamer10 Mayıs 2012 13:53

    haberlerınızı facebook dan takıp edıyordum neden yayımlamıyorsunuz artık Editörün Notu: Facebook''ta haberlerimiz teknik bir çalışmadan dolayı bir süre daha olmayacak. Ancak çok kısa bir sürede çalışmaların tamamlanmasını bekliyoruz. Saygılarımızla