E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray şike mi yaptı?---

Galatasaray şike mi yaptı?

Galatasaray şike mi yaptı?
21 Mart 2012 - 07:37 borsagundem.com

Trabzon, Beko Basketbol Ligi’nde G.Saray’ın, Antalya BŞ’ye yenilmesine şüpheyle bakıyor

“G.Saray’ın 10 maçlık serisine küme düşme mücadelesindeki rakibimiz Antalya BŞ’nin son vermesi hayretle karşılanmıştır.”
BEKO Basketbol Ligi’nde normal sezonun bitimine 7 hafta kala sondan 2. sırada yer alan Trabzonspor, kümede kalma savaşındaki en büyük rakibi Antalya BŞ’nin bu hafta G.Saray Medical Park karşısındaki galibiyetine şaştı kaldı. Sarı-kırmızılıların tam 10 maç sonra İstanbul’da aldığı bu yenilgiyi şüpheli bulan bordo-mavililer dün sert bir açıklama yayınladı. Trabzonspor Basketbol Kulübü’nün resmi internet sayfasında yer alan açıklamada özetle şu ifadelere yer verildi:
-“TAKIMIMIZIN kalan 7 haftada gerekli galibiyetleri alarak ligde kalacağına olan inancımız tamdır. Mücadelemiz, bazı menajer gruplarının kamuoyunca da malum olan tüm ayak oyunlarına rağmen devam etmektedir. Sadece geçtiğimiz haftaya baktığımızda, geçen yılki sponsorumuz Medical Park’ın ana sponsoru olduğu G.Saray Basketbol Takımı’nın 10 maçlık galibiyet serisine, küme düşme mücadelesindeki en büyük rakibimiz olan Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından son verilmesi, sadece bizim tarafımızdan değil tüm spor camiası tarafından da hayretle karşılanmıştır.
TRABZON 1 PUAN GERİDE
-İÇİNDE bulunduğumuz durumu ne biz ne de her maçta Hayri Gür Spor Salonu’nu dolduran büyük Trabzonspor taraftarı hak etmektedir. Trabzonspor sadece ve sadece Trabzon halkının takımıdır. Camiamızın kalan maçlarda da takımımıza en büyük desteği vererek bizlerle birlikte olacağını biliyoruz, kararlılığımızın arkasındaki en önemli güvence budur.”
-BİLİNDİĞİ gibi ligde 28 puanla 15. olan Trabzonspor geçen hafta Hacettepe’ye yenilirken, G.Saray’ı 92-82 mağlup eden 14. Antalya BŞ ise puanını 29’a çıkarmıştı. Sarı-kırmızılıların mağlubiyetine Trabzon taraftarları sosyal paylaşım sitelerinde büyük tepki göstermişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cem21 Mart 2012 16:00

    trabzon deyince aklımıza direnç geliyodu bundan böle emzikli bebek gelecek ligde onlarca maç oynanıyo 1 maç değil düşmenin faturasını yönlendiriyor ts

  • CİM BOM BOM.21 Mart 2012 10:30

    Ettiğinizi buluyorsunuz bunlar sizlere az bile.inşallah küme düşüp birdaha çıkamazsınız.