E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray TFF'yi bombaladı---

Galatasaray TFF'yi bombaladı

Galatasaray TFF'yi bombaladı
28 Eylül 2013 - 21:42 borsagundem.com

1-1 biten Çaykur Rizespor sonrası G.Saray basın sözcüsü Şükrü Ergün, TFF yönetimine yüklendi

Galatasaray'da 1-1 biten Çaykur Rizespor maçı sonrası basın sözcüsü Şükrü Ergün TFF'ye yüklendi. Ergün şu sözleri söyledi;
"Bu Federasyon Türk futbolunu ve G.Saray'ı belli bir seviyenin altına çekmeye çalışmaktadır. Özellikle Demirören grubundaki medya grubu ile G.Saray'ı karıştırmaya çalıştırmaktadırlar. Görevi Galatasaray'ın önünü kesmek olan bir Futbol Federasyonu var. Bu arada şunu taraftarımıza hatırlatmak istiyorum, Federasyonun elinde 14. madde var. İstediği anda istediği teknik direktörü milli takımlarda görevlendirebilir. Başkan o gün istemiyoruz dese de bir şey olmayacaktı. Demirören boş mukavale, sözleşme yok diyor ama UEFA'nın sitesinde de TFF'de durum böyle değil..."
Ergün yeni teknik direktörün bu maça yetişmediğini bu maçın ardından açıklanacağını da sözlerine ekledi ve şu yorumu yaptı: "Fatih Terim bu camianın önemli bir ismidir ve adını altın harflerle tarihe yazdırmıştır"
Son olarak Ergün, Roberto Mancini'den vazgeçmedikleri ve teknik direktör adayları içinde yer aldığını duyurdu.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ibrahim özbek28 Eylül 2013 22:00

    Mikser şükrü arenadaki protestoyu görünce tırsmış anlaşılan oda biliyor ki bundan sonrası tufan borsa uyarıyı yaptı pamuk eller cebe dedi ama bunların niyeti yok yine yatırımcıya yükleyecekler faturayı ama artık spk bunu yemez bu yavrularda şimdi nasıl yırtarız modunda lar bunlar daha iyi günleriniz küçük yatırımcının ahı aheste aheste çıkacak inşaallah