E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray TV'ye çıkacak mı?---

Galatasaray TV'ye çıkacak mı?

Galatasaray TV'ye çıkacak mı?
30 Aralık 2012 - 15:02 borsagundem.com

NTV Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen, GS TV'deki programa katılıp katılmayacağını açıkladı

NTV Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen, "GS TV'ye çıkacak mı çıkmayacak mı ?" tartışmalarına bugün yaptığı açıklama ile son vermiş oldu.
Rıdvan Dilmen, yaptığı açıklamada; "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Ünal Aysal'ın vasıtasıyla 8 Ocak 2013 tarihinde Galatasaray TV'de yayınlanacak programa aldığım davete iş yoğunluğum nedeniyle katılamayacağım. Sayın Aysal ve Galatasaray TV'ye bu nazik daveti nedeniyle teşekkür ederim." dedi.
BİRÇOK İSME DAVET
Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal aralarında Rıdvan Dilmen dışında Mehmet Aslan, Gökmen Özdemir ve İbrahim Seten gibi isimlerin bulunduğu yorumcu ve gazetecilere davette bulunmuştu.
GSTV Genel Yayın Yönetmeni Bahri Havadır da, "8 Ocak tarihinde böyle bir program planlıyoruz, net bir şey yok. Açık oturum şeklinde gerçekleştirilecek programda Başkan Ünal Aysal’la birlikte toplam 8 kişi olacak. Sosyal medya üzerinden Galatasaraylısı, Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı kısaca herkes, soruları ve görüşleriyle programa katılabilecek" ifadelerini kullanmıştı.
ULTRASLAN DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Fenerbahçeli eski futbolcu ve NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ve Vatan gazetesi spor müdürü İbrahim Seten'in Galatasaray Televizyonu'nda bir programa konuk olacağının açıklanması sarı-kırmızılı taraftarları çileden çıkarmıştı.
Galatasaray'ın önemli taraftar gruplarından ultrAslan yayınladığı bildiride GS TV'de yapılması planlanan bu program için alınan kararı sert bir dille eleştirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)