E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray ve Fenerbahçe'ye büyük müjde---

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye büyük müjde

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye büyük müjde
06 Temmuz 2013 - 21:39 borsagundem.com

İki takıma da müjdeli haber Brezilya'dan geldi

Carlinhos ve Fred'in kulübü Fluminense’nin ciddi bir mali krizde olduğu ve 2 oyuncu satmaktan başka çaresi olmadığı belirtildi. Carlinhos'u Galatasaray transfer etmek için büyük çaba sarf ediyor. Fred ise Fenerbahçe'nin B planında yer alıyor.
Türk futbolunun iki devi Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Brezilya'dan müjdeli haber geldi. Galatasaray’ın 1 numaralı sol bek adayı olan Carlinhos ile Fenerbahçe'nin Cardozo olmazsa transfer edeceği Fred satış listesine konuyor.
Sports’un haberine göre oyuncunun kulübü Fluminense şu anda büyük bir ekonomik darboğaz yaşıyor. Oyuncularına bir süredir maaşlarını ödemeyemediği belirtilen kulüpte bu yüzden büyük bir sıkıntı yaşandığı belirlendi. Başta Fred ve Carlinhos olmak üzere kadrosundaki birçok  oyuncuyu isteyen takımların olduğu kulüp için mali krizi aşmak adına bu oyuncuları satmaktan başka çıkar yol olmadığı belirtildi. Geçtiğimiz yıldan beri Galatasaray’ın kadrosuna katmak istediği Carlinhos’u başlarda kesinlikle satmamayı düşünen Fluminense’nin son aylarda ayyuka çıkan kriz yüzünden gelen transfer tekliflerini düşünmeye başladığı ve başta Carlinhos ve Fred olmak üzere birçok oyuncusunu elden çıkarması gerekeceği ifade edildi.
(Onur Dinçer/Skorer )

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)