E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray yine 'tek'ledi!---

Galatasaray yine 'tek'ledi!

Galatasaray yine 'tek'ledi!
28 Eylül 2013 - 18:44 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor'u ağırladı

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Fatih Terimsiz ilk maçına çıkan Cimbom bu sezon ligdeki 4. beraberliğini aldı. Galatasaray, Engin ile öne geçti. Tevfik skoru belirledi. Selçuk İnan, 73'te kırmızı kart gördü.
Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk eden Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in görevden alınmasının ardından ilk maçına çıktı. Sarı-kırmızılı ekiple üçüncü dönemindeki ilk resmi maçına 11 Eylül 2011'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında çıkan ve toplam 95 resmi maçta teknik direktör olarak takımın başında kalan Fatih Terim'le yollar ayrılırken, "Cim Bom" 747 gün sonra Terim'den yoksun olarak sahaya çıktı. Karşılaşmanın esame listesinde Galatasaray takımının teknik direktörü olarak Claudio Taffarel'in ismi yer aldı. Yine Terim'in yardımcıları Hasan Şaş ile Ümit Davala da takımın başında yer alan diğer isimler oldu.
MAÇTAN NOTLAR;
90. dakika: Maçın sonunda en az 4 dakika uzatma var..
86. dakika: Yine sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Bruma'nın ceza alanına gönderdiği top savunmaya çarpıp kalecide kaldı.
85. dakika: Çaykur Rizespor'da son oyuncu değişikliği. Kıvanç Karakaş oyundan çıkarken Kağan Söylemezgiller oyuna girdi.
84. dakika: Sarı kırmızılılar sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
82. dakika: Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Burak Yılmaz oyundan çıkarken Umut Bulut oyuna girdi. Çaykur Rizespor'da oyuncu değişikliği. Sercan Kaya oyundan çıkarken Hurşut Meriç oyuna girdi.
81. dakika: Çok etkili gelişen Çaykur Rizespor atağında savunma arkasına koşu yapan Sercan'a atılan ara pasında Muslera, topun sahibi oldu ve bir de sakatlık geçirdi.
80. dakika: Bir başka Galatasaray atağında Engin'in ara pasında ceza alanına giren Yekta, yerden pasını vermek istedi ama savunma topa ayak koydu.
79. dakika: Galatasaray sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada kale saha içinde Serkan topun sahibi oldu.
78. dakika: Sarı kırmızılı ekipte Bruma, yine sol kanattan ceza alanı önüne kadar iki rakibinden sıyrılıp gitti ve vuruşunda top kaleci Serkan'da kaldı.
76. dakika: Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Bruma'nın ceza alanına yerden ortasında savunma topu kornere gönderdi.
75. dakika: Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Nordin Amrabat oyundan çıkarken Yekta Kurtuluş oyuna girdi.
73. dakika: Pozisyonun ardından Sabri Sarıoğlu ve Kıvanç Karakaş'ta tartıştıkları için sarı kart gördüler.
70. dakika: Aynı dakika içinde Çaykur Rizespor yarı alanında rakibiyle ikili mücadelede faul yapan Selçuk İnan ikinci sarı kartı ve kırmızı kart gördü.
68. dakika: Sarı kırmızılı ekip baskısını arttırmaya başladı ve özellikle sol kanattan çok etkili oluyor.
67. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Selçuk İnan topu doğrudan kaleye gönderdi ama top üst direğe yakın bir noktadan dışarıya gitti.
65. dakika: Sol kanattan çok etkili gelişen Galatasaray atağında Hakan Balta ceza alanı içinde son çizgiye inip pasını Burak'a verdi. Burak'ın kaleye vuruşunda çizgi üstünde Ali Adnan topu uzaklaştırdı. Ardından ceza alanı dışında Engin rakibinden sıyrılmak isterken Tevfik'in müdahalesiyle yerde kaldı ve Tevfik, sarı kart gördü.
64. dakika: Orta alanda top kapma savaşında Galatasaray savunmasının arkasına bir top atıldı ama Cenk'ten önce Muslera topun sahibi oldu.
62. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Ali Adnan topu doğrudan kaleye gönderdi ama top üstten dışarıya gitti.
60. dakika: Gelişen Çaykur Rizespor atağında hafif sağ çaprazda topla buluşan Cenk, Engin'in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
57. dakika: Karşılaşma yüksek tempoda oynanmaya devam ediyor. İkinci yarıda Çaykur Rizespor da atak
54. dakika: GOL! Tevfik
52. dakika: Galatasaray rakip yarı alandan sol kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Amrabat, yerde kaldı ama oyun devam etti.
50. dakika: Etkili bir Çaykur Rizespor atağında sağ kanatta topla buluşan Cenk'in ortasında Kweuke müsait durumda kafa vuruşunu yaptı ama top sol direğin yanından dışarıya gitti.
49. dakika: Gelişen Galatasaray atağında sağ kanattan ceza alanına koşu yapan Amrabat'ın kale sahasına yerden ortasında kaleci Serkan topun sahibi oldu.
48. dakika: İkinci yarının ilk pozisyonu konuk ekipten geldi. Ceza sahasının hemen dışında topla buluşan Kweuke'nin kaleye şutu sağ direkten oyun alanına geri geldi.
47. dakika: Çaykur Rizespor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Florin Cernat oyundan çıkarken Cenk Ahmet Alkılıç oyuna girdi.
46. dakika: Mücadelenin ikinci yarısı Çaykur Rizesporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.
45. dakika: İlk yarının sonuna 2 dakika ilave edildi.
44. dakika: Çaykur Rizespor ilk yarının son anlarında beraberlik golünü bulmak istiyor.
42. dakika: Galatasaray savunmasından en ileride bulunan Drogba'ya yüksek bir top atıldı ama Drogba, topu almak isterken rakibine faul yaptı.
40. dakika: Çaykur Rizespor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Cernat, Bruma'ya faul yaptı.
39. dakika: Gelişen Galatasaray atağında rakip yarı alanda topla buluşan Engin, sol çaprazdan ceza alanına giren Burak'a pasını verdi. Burak, kale sahasındaki Bruma'ya yüksek bir top atmak istedi ama top doğrudan dışarıya gitti.
38. dakika: Konuk ekipte topla buluşan Kıvanç, rakip savunma arkasına koşu yapan Kweuke'ye topu gönderdi ama Kweuke, kafa topu mücadelesinde Semih'e faul yaptı.
36. dakika: Aynı dakika içinde Wesley Sneijder oyundan çıkarken Nordin Amrabat oyuna girdi.
35. dakika: Sol kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında Kıvanç'a sert bir müdahalede bulunan Drogba sarı kart gördü.
30. dakika: Bu arada avantaja bırakılan pozisyonda sakatlık geçiren Engin Baytar'ın tedavisi için oyun şu an için durmuş durumda.
28. dakika: Galatasaray'da savunma arkasına koşu yapan Bruma'ya atılan pasta Bruma rakiplerinden sıyrılıp ceza alanına girdi ve kaleciden de sıyrıldı ama topu boş ağlara gönderemedi ve top yandan dışarıya çıktı.
27. dakika: Ali Adnan, kullandığı serbest vuruşta topu doğrudan kaleye gönderdi ama top sol direğin yanından dışarıya gitti.
25. dakika: Sağ kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında Kweuke Engin'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
23. dakika: Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada karambol oluştu ve ardından savunma topu uzaklaştırdı.
21. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Selçuk İnan topu doğrudan kaleye gönderdi ama sol üst köşeden Serkan topu son anda kornere gönderdi.
19. dakika: Sarı kırmızılı ekibin atağında rakip ceza alanına yakın bir noktada Dropga, Sylvestre'nin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.16. dakika: GOL! Engin. Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Bruma, rakiplerinden güzel sıyrılıp daha iç taraftaki Engin'e pasını verdi. Engin'in ceza alanı dışından sol ayakla vurduğu plase sol köşeden ağlarla buluştu.
15. dakika: Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Didier Drogba, ceza alanına yüksek bir orta gönderdi ama top doğrudan kaleci Serkan'a geldi.
14. dakika: Sol kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında Ali Adnan'ın ceza alanına ortası herkesi aşıp dışarıya gitti.
12. dakika: Galatasaray rakip yarı alandan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına gelen topta Drogba, pasını sol direğin yakınlarındaki Burak'a gönderdi ama Burak'ın vuruşu yandan dışarıya gitti.
10. dakika: Sağ kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında savunma arkasına koşu yapan Tevfik'e atılan pasta Tevfik dar açıdan vuruşunu yaptı ama Muslera'yı aşan top savunmanın kontrolünde dışarıya gitti.
8. dakika: Bir başka Galatasaray atağında sağ kanattan Drogba ceza alanına girmek istedi ama araya giren savunma topu taca gönderdi.6. dakika: Sarı kırmızılı ekip sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Engin sağ kanatta buluştuğu topu ceza alanına ortaladı ama Semih'in vuruşu yandan dışarıya gitti.
4. dakika: Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Sneijder, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ama oyun devam etti.
2. dakika: İlk atak Galatasaray'dan geldi. Sağ kanattan ceza alanına yapılan ortada Burak, rakibine faul yaptı.
1. dakika: Karşılaşma Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı.
STAT: TT Arena
HAKEM: Ali Palabıyık
SAAT: 19.00
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Dany, Hakan, Selçuk, Engin, Bruma, Sneijder, Burak, Drogba
YEDEKLER: Ufuk, Gökhan, Ceyhun, Umut, Yekta, Emre, Amrabat
TEKNİK DİREKTÖR: Claudio Taffarel
ÇAYKUR RİZESPOR: Serkan, Viera, Sezer, Ali Adnan, Sercan, Cernat, Slyvestre, Kıvanç, Koray, Tevfik,
Kweuke
YEDEKLER: Eray, Kağan, Oboabona, Hurşut, Oğuzhan, Cenk Ahmet, Orhan
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)