E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray yine yenildi---

Galatasaray yine yenildi

Galatasaray yine yenildi
16 Nisan 2011 - 12:40 borsagundem.com

Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki ezeli rekabet Galatasaray yüzünden bitmek üzere. Fenerbahçe yine GS'yi yendi!

Basketbolda Kadınlar Birinci Ligi’nin şampiyonunu belirleyecek final serisinin 3. maçında ezeli rakibi Galatasaray Medical Park’ı 80-68 yenen Fenerbahçe, 2-1 öne geçti ve 3 galibiyete ulaşacak takımın şampiyonluğa ulaşacağı seride büyük bir avantaj elde etti.
Maça hızlı başlayan Fenerbahçe, Nevriye’yi mükemmel kullanarak kontrolü ele aldı, ilk periyodu 18-16 önde tamamladı.
İkinci çeyrekte Angel-Matovic ikilisiyle skor bulmayı sürdüren Fenerbahçe, 16. dakikada 34-26’lık skorla farkı 8 sayıya çıkardı. Galatasaray, Augustus ile direnmeye çalışsa da, devre de ev sahibinin 38-34 galibiyetiyle tamamlandı.
İkinci yarıya 4-0’lık seriyle başlayan ve skora denge getiren Galatasaray karşısında pota altını çok iyi kullanmaya devam eden Fenerbahçe, Horakova ve Jekobsone ile bulduğu üçlüklerle yeniden öne geçti, son çeyreğe 61-57 galip girdi.
4. periyodun başında Matovic ile farkı artıran ve Horakova’nın savunmadaki müthiş oyunuyla rakibine göz açtırmayan Fenerbahçe farkı 12 sayıya kadar çıkardı ve 80-68’lik skor ile seriyi 2-1’e taşıdı.
Final serisinin 4. maçı yarın 15.30’da yine Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak, kazanan Fenerbahçe olursa art arda 6. şampiyonluğuna ulaşacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)