E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'a Drogba müjdesi---

Galatasaray'a Drogba müjdesi

Galatasaray'a Drogba müjdesi
03 Şubat 2013 - 19:35 borsagundem.com

Nijerya, Galatasaraylı Didier Drogba, Eboue ve Trabzonsporlu Zokora'nın takımı Fildişi Sahilleri'ni 2-1'lik skorla yenerek yarı finale çıktı

Afrika Uluslar Kupası'ndaki çeyrek final karşılaşmasında Fenerbahçeli Yobo'nun forma giydiği Nijerya, Galatasaraylı Didier Drogba, Eboue ve Trabzonsporlu Zokora'nın takımı Fildişi Sahilleri'ni 2-1'lik skorla yenerek yarı finale çıktı.
Galatasaray'ı mutlu eden haber Afrika'dan geldi. Yeni transfer Didier Drogba ve sağ bek Emmanuel Eboue'nin formasını giydiği Fildişi Sahilleri, favori olarak gösterildikleri Afrika Uluslar Kupası'na çeyrejk finalde veda etti.
Royal Bafokeng Stadı'nda oynanan karşılaşmada Nijerya'ya galibiyeti getiren golleri eski Fenerbahçeli Emmanuel Emenike ile Sunday Mba kaydetti.
Fildişi Sahilleri'nin tek golünü ise Cheik Tiote kaydetti. Bu golün asistini ise Galatasaraylı Drogba yaptı.
Yobo, Eboue, Drogba ve Zokora, 90. dakikada forma giydi.
BU HAFTA GELECEKLER
Fildişi Sahilleri'nin bu yenilgisi Galatasaray camiasını çok mutlu etti. Emmanuel Eboue ve Dider Drogba birkaç gün içinde İstanbul'da olacak...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)