E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'a İspanya'dan büyük sürpriz---

Galatasaray'a İspanya'dan büyük sürpriz

Galatasaray'a İspanya'dan büyük sürpriz
09 Temmuz 2011 - 10:48 borsagundem.com

Galatasaray'a Ujfalusi'yi veren Atletico Madrid, Reyes ve Forlan konusunun kapanmadığını gösterdi

İspanyol ekibinin, Forlan ve Reyes transferi için sarı-kırmızılıların kapısını yeniden çaldığı vurgulandı. Özellikle Reyes konusunda geri adım atan Atletico'nun, bu oyuncu ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldığı ve Galatasaray'a yeniden önerdiği belirtiliyor. Reyes'in ise İspanyol medyasına, "Kimseye gitmem demedim. O tarihte tatildeydim ve gelişmeleri izleyemedim" demecini vermesi, spor yazarları tarafından, "Reyes'ten U dönüşü" diye yorumlandı.
Galatasaray için diğer olumlu gelişme de Forlan konusunda yaşandı. Oyuncuyu, Copa America'dan sonra tatil yapmadan Madrid'e çağıran İspanyol kulübünün, bu oyuncuya, "Seninle devam etmeyeceğiz. Galatasaray'ın teklifi hem senin, hem de bizim için cazip" diyeceği kaydedildi. Kulüp oyuncuyu sarı-kırmızılılara vermek istiyor. Milliyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Abdullah İBRAHİMOĞLU09 Temmuz 2011 19:20

    İSTEMEDENDE OLSA BECERİKSİZLİĞİMİZ GÜYA BİR BİLİNÇLİ TRANSFER KOMİTESİ VE İYİBİLİR CİMBOM OYNUYOZ HELAL İŞTE BU BAŞKA KİMSE NETALİP OLUR NEDE O YAŞTA O ÇILGIN PARALAR ASLA VERMEZ BRE ATLETİKO İSPANYOLE OLEY İŞİ ACİL HALLEDİN KAÇMASIN CİMBOMLU PARALARDA GİDERHAA.! AKILLI OLUN GEÇKALDINIZ..!

  • cann can09 Temmuz 2011 18:06

    bir GS taraftari olarak derim ki gecti borun pazari sur esegii nigdeye demisler ve ISTEMEZUKKKKKKK

  • turgay09 Temmuz 2011 15:35

    izleyemedim ne demek ya! sen basındanmı takip ediyorsun,manejerin başkanın yokmu senin?