E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'a iyi haber---

Galatasaray'a iyi haber

Galatasaray'a iyi haber
10 Mayıs 2012 - 16:44 borsagundem.com

Fatih Terim'in kalan iki maçlık cezası 1 yıl ertelendi

Fatih Terim'in kalan iki maçlık cezası 1 yıl ertelendi. Terim, Fenerbahçe derbisinde takımının başında yer alacak.

Kararın ardından konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim şunları söyledi:
"Tahkim Kurulu itirazımız doğrultusunda toplandı ve sağduyulu davrandı. Derbide olmam gereken yerde olacağım. Benim yerim kulübedir. İsabetli bir karar olarak görüyorum. Biz cezada erteleme talep ettik; indirim istemedik. 105. maddeye göre; ceza aldığınız hareketi bir daha tekrar ederseniz cezanızı iki katına çıkıyor. Sezon başından beri sağduyulu olmaya çalıyşorum. Böyle bir olayın da olmasını istemezdim. Centilmence bir derbi olmasını istiyorum. Aziz Yıldırım'ın loca teklifini ben de basından öğrendim. Bana gelen böyle bir şey yok. Zaten böyle bir şeye de gerek kalmadı."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sasa10 Mayıs 2012 17:13

    bir fenerbahçeli olarak biz gs yi inşallah yenip şampiyon olacağız bahane üretme nedeni olmasın gs lilerin terim takımının başında çıksın

  • öner10 Mayıs 2012 16:52

    Bu kadar tutarsız ne yaptığını bilmez bir Federasyon Dünyada yoktur.Sayın Demirören Beşiktaş ı batırdın.Şimdi de ŞİKE de veremediğiniz cezalar yüzünden Türk Futbolunu Batırıyorsun.Bir defa tutarlı hareket yapta İSTİFA et.Delikanlı biri gelirde Kimseden emir almadan karar verir de Futbolumuzu kurtarır.

  • maestro10 Mayıs 2012 16:50

    galatasaraylıda olsa fenerlide olsa kım olusa olsun ceza cezadır kardesım..cekecek..yoksa adı ceza olmazdı..hangı mac olursa olsun affetmeyeceksın..zaten herseyı affede affede bu hale geldık..1 yıl ertelenmıs olaya bak..artık futbolun tadı yok.yonetıcısı bı ayrı taraftar desen bırbırnı oldurecek..