E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'a Radamel Falcao müjdesi---

Galatasaray'a Radamel Falcao müjdesi

Galatasaray'a Radamel Falcao müjdesi
14 Şubat 2020 - 14:19 borsagundem.com

Gol attığı Konyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Radamel Falcao, kadroya dönüyor. Kolombiyalı yıldız Yeni Malatyaspor karşılaşmasının kadrosunda yer alacak

Süper Lig’in 19. haftasında 3-0 kazandıkları Konyaspor karşılaşmasının 58. dakikasında sakatlanan Radamel Falcao, ligde iki haftalık aranın ardından kadroya geri dönüyor.

Dün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışan Kolombiyalı golcü oyuncu, Pazar günü Türk Telekom Stadı’nda oynayacakları Yeni Malatyaspor karşılaşmasında teknik direktör Fatih Terim’den forma bekleyecek.

34 yaşındaki forvet bu sezon 589 dakika forma giydiği 9 lig maçında 5 gol attı.

TERİM’İN YÜZÜ GÜLDÜ

Falcao ve Andone’nin sakatlıkları sonrasında takımla çalışmalara başlamaları ve Adem Büyük’ün kupa ile ligde golleriyle takıma katkı sağlaması Terim’in yüzünü güldürdü. Kupaya veda ederek tek kulvarda yoluna devam edecek olan Galatasaray, lider Sivasspor’un 5 puan gerisinde 5. sırada yer alıyor.

Sarı-kırmızılı takım 22. haftadaki Yeni Malatyaspor maçı sonrasında 23. haftada Fenerbahçe ile Kadıköy’de karşılaşacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mösyö 15 Şubat 2020 07:31

    YAZIK bile bile müzmin sakat adamı aldılar. Yıllık 7 milyon avro ödüyorlar. Komedyen albayrak şov yaparak defolu adamı transfer etti. Parasını cebinden ödesin. Klübü böyle ahmak yöneticiler batiriyorlar.!!!????

  • Sinyor14 Şubat 2020 16:28

    Memlekette futboldan anlayan 1 kisi bile yok...kakala sakat adamlari....avrupanin en yasli ve en borclu ligi... hahaaaaa

  • M Ali Kâhya14 Şubat 2020 14:54

    Falcao mu o kim di :))) lig bitmek üzere daha esamesi yok artık gelse dönse ne fayda ki biraz gençler ile ilgilenir ise terim şahane olacak da malesef bizde ülkede gencler ile ilgilenen yok nadiren bir kaç takım çıkıyor o kadar..

  • bennn14 Şubat 2020 14:35

    artık dönsen de zor