E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'a sevindirici haber---

Galatasaray'a sevindirici haber

Galatasaray'a sevindirici haber
23 Şubat 2011 - 14:04 borsagundem.com

Galatasaray yönetimi, Bosnalı futbolcusu Misimovic’i Dinamo Moskova’ya vermek üzere...

Cimbom, Hagi’nin istemediği Misimovic için Dinamo Moskova ile pazarlıklarını Berlin’de sürdürüyor. Bosnalı yıldız, özellikle milli takım maçlarını düşünerek Rus kulübüne olumlu bakıyor. Transferin 1-2 gün içinde noktalanması bekleniyor!

Eski teknik direktör Frank Rijkaard’ın isteğiyle Sarı-Kırmızılı renklere katılan ancak yeni hoca Gheorghe Hagi’nin takımın başına geçmesiyle gözden düşen, sonra da Rumen çalıştırıcının “Disiplinsiz hareketleri nedeniyle takımda görmek istemiyorum” diye kadro dışı bıraktığı Misimovic, Cimbom’dan ayrılmamak için direniyordu. Yönetimin Hagi ile defalarca yaptığı görüşmeler ve baskısına karşın Hagi geri adım atmadı ve Misi’nin dönüşüne izin vermedi. Yönetim bunun üzerine tecrübeli yıldızı gönderme yolunu seçti.

DİNAMO MOSKOVA SEVİNDİRDİ
Bunun üzerine halen transfer dönemi devam eden Rus takımlarıyla görüşmelere başlandı. Sportif direktör Adnan Sezgin, Dinamo Moskova’dan gelen “Misimovic’i almak istiyoruz” teklifi üzerine hemen Berlin’e uçtu. Sezgin burada Moskovalı yöneticilerle masaya oturarak, Cimbom’un teklifini iletti. Wolfsburg’dan 7 milyon 500 bin Euro alınan alınan oyuncuda fazla zarar etmek istemeyen Sarı-Kırmızılılar, Misimovic’i 5 milyon Euro’dan aşağıya vermeyeceklerini bildirdi.

TRANSFER HER AN SONUÇLANABİLİR
Daha önce “Galatasaray’dan ayrılmam. Rusya’ya gitmeyi hiç düşünmüyorum” diyen Misimovic de uzun süredir futboldan uzak kaldığı için ‘U dönüşü’ yaptı. Bosnalı oyuncu, milli takım maçlarını da düşünerek futboldan uzak kalmaması gerektiğini vurgulayarak, “Takımdan ayrı olarak çalışıyorum. Ama bu yeterli değil. Maç alışkanlığımı ve kondisyonumu yeniden kazanmam gerekiyor. Bu nedenle Dinamo Moskova da Galatasaray’dan aldığım rakamı öderse giderim” yorumunu yaptı. İki takım yöneticileri arasındaki görüşmeler ve pazarlık çetin bir şekilde devam ediyor. Misi’nin 1-2 gün içerisinde noktalanması bekleniyor.

HTSPOR / Erhan TELL

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemal mızıkacı26 Şubat 2011 13:33

    şımarık adamın gs de işi yok

  • 23 Şubat 2011 16:28

    Bu mu sevindirici haber. Bir adamin kisisel kaprisleri yuzunden G.S. nin cok ihtiyaci olan bir oyuncu, belki de cok faydali olabilecegi halde oynatilmiyor ve bu futbolcu zarara satildigi icin sevinmemiz gerekiyor. Ne yaman celiski