E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'a şok---

Galatasaray'a şok

Galatasaray'a şok
04 Eylül 2012 - 20:07 borsagundem.com

Manchester United, resmi internet sitesinden yayınladığı mesajla Galatasaray taraftarını uyardı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United, resmi internet sitesinden Türk taraftarları uyaran bir mesaj yayınladı.
Kulübün Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı iç saha karşılaşmalarının biletlerine ilişkin bilgilerin yer aldığı bölüme konulan uyarıda; "Bu siteden satılan biletlerin tamamı Man. Utd. taraftarları içindir. Buradan bilet satın alan Galatasaray taraftarlarının stada girişi engellenecek ve kendilerine ücret iadesi yapılmayacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • can07 Eylül 2012 16:45

    evet arkadasim bende avrupada oturuyorum ve bilet sikintisi var manu yonetimi resmen killik yapiyor ortami geriyor mac gunu stadin onunde buyuk olaylar yasanacagini dusunuyorum cunku cogu avrupada ki ultraslan biletlerini almis cehennemi yasamacak icin istanbula gitmelerine gerek yok cehennemi orda yasatiriz WELLCOME TO THE HELL!

  • Oguz Kucukoglu04 Eylül 2012 20:44

    Sheffield ta yasiyorum ve kac gundur ManU/GS macina bilet almak icin ugrasiyorum.ManU official sitesinin en saglikli olucagini dusunup oradan almak istedim ama haberde gecen uyarinin hem ingilizce hemde turkce olarak GS taraftarlarinin bu siteden bilet almamalarini maca alinmayacaklarini okuyunca cok rahatsiz (dissappointed)oldum. Telefonla ManU aradigimizda biletlerimizi GS dan almamizi soylediler. Onlarada ulasmiyoruz. Insallah bi yerden bilet bulabiliriz. benim gibi pek cok arkadas ayni durumda.:-((