E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da 2 bomba birden---

Galatasaray'da 2 bomba birden

Galatasaray'da 2 bomba birden
05 Haziran 2011 - 10:15 borsagundem.com

Başkan Ünal Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun, Expressen gazetesine transferle ilgili önemli açıklamalar yaptı

Başkan Ünal Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun, Expressen gazetesine transferle ilgili önemli açıklamalar yaptı.GALATASARAY, tabir yerindeyse İsveç Milli Takımı’nın yarısını kadrosuna katmaya kararlı. başkan Ünal Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun, Expressen gazetesine transferlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.
Milli maç izlenecek
Tulun, gazeteye yaptığı açıklamada kulüp yöneticilerinin salı günü Stockholm’e gidip, görüşmelere başlayacaklarını ve Kim Kaallström ile 50 milyon krona (6 milyon Euro) anlaşmaya varılacağını söyledi. Tulun şunları söyledi:“Ben ve kulüp başkanımız salı günü Stockholm’e gelerek İsveç-Finlandiya maçını izleyeceğiz. Maçtan sonra da Kim Kaallström ve menajeri Roger Ljung ile görüşüp anlaşmayı sonuçlandıracağız.
İyi takım oluruz
Kulüp başkanımıza milli takımın tamamını tanıtıp talip olabiliriz" dedi. Bülent Tulun ayrıca diğer bir milli oyuncu Olof Mellberg’i de transfer etmek istediklerini açıkladı. Milli takım kalecisi Andreas İsaksson da G.Saray’a gitmek istediğini belirtirken, Birmingham’dan ayrılacak Sebastian Larsson’un da G.Saray’a gitmesi durumunda iyi bir takım oluşturacaklarını söyledi.
Hürriyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • filhan05 Haziran 2011 10:24

    kaliteli bir takım için öncelikle kaliteli yerli futbolcular alınmalıydı alınacak futbolcu kalmadı hepsi rakiplere transfer oldu işimiz çok zor şimdide isveçlilere taktılar kafayı emana ve drogba volkan şen kesinlikle alınmalı yoksa fatih terim de biter galatasarayda benden söylemesi