E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da 2 numara süprizi---

Galatasaray'da 2 numara süprizi

Galatasaray'da 2 numara süprizi
25 Haziran 2013 - 19:43 borsagundem.com

Galatasaray'da Yönetim Kurulu'nun görev dağılımı gerçekleşti. En çok dikkati çeken isim ise başkan yardımcısı oldu...

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun 25 Haziran tarihinde yapılan ilk toplantısında görev dağılımı yapıldı. Sanatçı Candan Erçetin, Galatasaray Başkan Yardımcısı oldu.Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanlık görevine ise Özkan Olcay atandı.
2. Başkan: Özkan Olcay
Başkan Yardımcıları: Ümit Özdemir, Candan Erçetin
Genel Sekreter: Adnan Nas
Muhasip Üye: Mete İkiz
Kulüp Sözcüsü: Şükrü Ergün
MAZBATALAR ALINDI
Galatasaray Kulübü'nde Ünal Aysal Başkanlığı'ndaki 85. yönetim mazbatalarını aldı. TT Arena'da düzenlenen törende Divan Kurulu Başkanı İran Aktar yeni yönetim kuruluna mazbatalarını dağıttı. Turneden dönen Candan Erçetin ilk kez basının önüne çıkarken özel işleri sebebiyle Şükrü Ergün ve Özkan Olcay törene katılmadı.
Mazbata töreninde bir konuşma yapan Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İran Aktar, "22 Haziran 2013 tarihinde kulübümüz yine bir seçim dönemi geçirdi. Bu seçim döneminde 85. yönetimimiz seçildi. 108 yillık tarihimizde 85 yönetim kurulu görev yaptı. Sayın Ünal Aysal 34. Başkanımızdır. Seçimle ilgili ön tasnifler yapıldıktan sonra açıklamıştık. Ancak 2 disiplin turulu aday üyisi itiraz ettiler. Knuyu ele aldık. Bu iki üyemiz sayın ünal aysal ın tebsit ettiği listeşle çalışamayacakları irade beyanında bulunmuşlar. Bunun üzirine rivan heyeti olarak yaptığimız müzakereler sonucu bu konuyu bu arkadaşlarımızin irade beyanlarını başkana yazıyla bibldirerek sayn başkana bıraktık. Oy pusulasindaki arkaaşlari mazbatalarını vereceğiz" şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)