E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da başarının şifresi---

Galatasaray'da başarının şifresi

Galatasaray'da başarının şifresi
11 Mart 2012 - 20:51 borsagundem.com

Galatasaray, Gençlerbirliği'ni net bir skorla geçerek, bu hafta Kadıköy'de oynayacağı Fenerbahçe derbisine hazır olduğunu da göstermiş oldu

Sezonun ilk yarısında başlayan 9 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan sarı kırmızılı ekip, Gençlerbirliği galibiyeti ile birlikte ikinci seriyi 6'ya çıkardı. Fenerbahçe ile arasındaki 9 puanlık farkı koruyan sarı kırmızılı ekip, takım olarak şu an ligin en başarılı ekibi olarak gösterilirken, bu başarıda kilit isimler arasında ise orta alanın göbeğinde oynayan Felipe Melo ve Selçuk İnan öne çıkıyor.
Melo ve Selçuk ikilisi sarı kırmızılı takımdaki ilk sezonlarında muhteşem istatistiklere ulaştılar. Selçuk İnan geride kalan 30 haftalık maratonun 29'unda 90 dakika forma giydi ve 8 gol, 12 asist ile son yılların en iyi istatistiğine imza attı. Selçuk sadece ikinci yarıdaki Ankaragücü maçında forma giymedi. Bu maçta da teknik direktör Fatih Terim Selçuk'u dinlendirmeyi tercih etti.
Melo ise 30 maçın 27'sinde forma giyerken iki kez cezalı olduğu için forma giymedi. Galatasaray'a defansif orta saha olarak transfer edilen Melo, attığı 9 golle kariyer rekorunu kırmış oldu. Selçuk ve Melo örnek yaşantıları ile saha içinde ve dışında mükemmel profesyonellik örneği sergilerken, iki oyuncu da uzun süreli bir sakatlık yaşamadan müthiş bir çıkışa imza attı. Müthiş ikili, Galatasaray'ın bu sezon attığı 60 golün 29'una direkt etki ederek inanılmaz bir çıkış öyküsü gerçekleştirmiş oldu. Melo, bugün twiter hesabında ise oğlunun Metin Oktay Tesisleri'ndeki futbol okulundaki çalışmasını büyük bir mutlulukla izlediğini yazdı. Brezilyalı yıldız, izin gününde bile Florya'nın havasını teneffüs ederken, sarı kırmızılı forma ile çok mutlu olduğunu her haliyle belli ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)