E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da büyük şok!---

Galatasaray'da büyük şok!

Galatasaray'da büyük şok!
09 Haziran 2011 - 08:47 borsagundem.com

Ünlü golcünün yolunu bekleyen Galatasaray, gelen haberle şok oldu!

Elmander ve Selçuk İnan transferleri sonrası Miroslav Klose'nin yolunu gözleyen Galatasaray, Alman golcünün Serie A tercihi ile şoka girdi. Aslan'ın can simidi yine istikrarsız Milan Baros
Orta alana Selçuk İnan, forvete Johan Elmander transferleri sonrası önceki gün başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun ve teknik direktör Fatih Terim'in yardımcısı Ümit Davala'nın teklif götürdüğü Miroslav Klose'nin heyecanını yaşayan Galatasaray, Alman golcünün dün gece Lazio'ya imza atması üzerine şoka girdi. Galatasaray çok daha cazip bir teklif sunmuş olmasına karşın, eşinin İstanbul'a soğuk bakması üzerine Klose'nin tercihi, Roma şehri takımı Lazio oldu.
TERİM'İN PLANLARI ALT ÜST OLDU
Tecrübeli futbolcunun son anda attığı çalım, G.Saray'ın yeni sezon planlarına büyük darbe vurdu. Fatih Terim'in ileri uçta Baros-Klose ikilisini, forvet arkasında ise Elmander'i oynatma planı suya düştü. Tecrübeli teknik adam, şimdi son iki sezonda sadece 34 lig maçına çıkan, 20 gol atabilen, sakatlık ve ceza haberleri ile gündemden düşmeyen Baros'un yanına Elmander'i sürmeyi düşünürken, forvet arkası için ise Muntari veya Kallström alınmasını umut ediyor.
İTALYANLAR HAKLI ÇIKTI
Galatasaray'ın önceki gün yaptığı cazip teklife (yıllık 2.5 milyon Euro+maç başına 10 bin Euro) karşın ısrarla Miroslav Klose'nin Lazio'ya imza atacağını yazan İtalyan basını haklı çıktı. Eşinin İstanbul'da yaşamak istemediğini söylemesi üzerine 32 yaşındaki forvet, İtalya'nın Lazio kulübü ile seneliği 2 milyon Euro'ya 2 yıllık sözleşme imzaladı. 33. yaşına basacağı bugün Roma'da sağlık kontrolünden geçecek Klose, basının karşısına çıkacak. Bu arada İtalyan medyası, Lazio Başkanı Lotito'nun G.Saray'ın istediği kaleci Muslera için Cana+2 milyon Euro'luk teklifte direndiğini, iki kulüp yetkililerinin bugün son kez buluşacağını yazdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)