E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da derbi sıkı yönetimi---

Galatasaray'da derbi sıkı yönetimi

Galatasaray'da derbi sıkı yönetimi
02 Nisan 2014 - 09:25 borsagundem.com

Galatasaray yönetimi yaptığı toplantıda, Fenerbahçe maçı öncesi takıma destek olmak için bazı kararlar aldı

Spor Toto Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile sezonun en önemli maçlarından birine çıkacak olan Galatasaray'da yönetimden takıma tam destek. 

Başkan Ünal Aysal'ın cuma günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılacak barbekü partisinde takımın yanında olacak. Ancak Galatasaray yönetimini endişelendiren en önemli konulardan biri takımın gidişatından hoşnut olmayan tribünlerin, Sarı Lacivertliler karşısında alınabilecek kötü sonuca vereceği tepki. 

Türk Telekom Arena'da ceza almaktan endişe eden sarı kırmızılı yönetim, takıma destek olarak derbiden kayıpsız ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Yönetim kurulu toplantısında bazı isimlerin, Fenerbahçeli futbolcuların tribünleri tahrik edebileceğini söylerken, bu konuda Galatasaraylı futbolcuların da teknik ekip tarafından uyarılması istenecek. Derbinin gergin geçeceğinin konuşulduğu toplantıda, oyunculara sakin olmaları yönünde telkinlerde bulunulması kararlaştırıldı. 

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenmanların yakından takip edileceği belirtilirken, takımın ve teknik direktör Roberto Mancini'nin moralinin yükseltilmesi hedefleniyor. Futbolcularla birebir görüşmelerin yapılacağı ve derbinin öneminin vurgulanacağı belirtildi. 

Başkan Ünal Aysal ayrıca yönetimden içerideki tartışmaları bir kenara bırakıp derbiye odaklanmalarını istedi. Galatasaray'ın pazar günü bir bütün olmasını isteyen Aysal, Fenerbahçe galibiyetinin kötü günleri geride bırakmak için büyük önem taşıdığını vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)