E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da hedef en az 40 bin---

Galatasaray'da hedef en az 40 bin

Galatasaray'da hedef en az 40 bin
16 Mayıs 2015 - 14:53 borsagundem.com

Galatasaray, kendi sezon rekorunu Gençlerbirliği maçında kırmaya hazırlanıyor

Bu sezon en yüksek taraftar sayısına Fenerbahçe derbisinde 37 bin 500 kişiyle ulaşan Galatasaray, kendi sezon rekorunu Gençlerbirliği maçında kırmaya hazırlanıyor. Biletler neredeyse tükendi, hedef en az 40 bin taraftar...
 
Ligde bitime 3 hafta kala şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde eden Galatasaray, bugün Gençlerbirliğikarşısında gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Havanın güzel olması, maçın cumartesi (bugün) oynanması gibi faktörler de eklenince, biletlere tam anlamıyla akın gerçekleşti.

Dün itibariyle satışların büyük ölçüde tamamlandığı bildirildi. Eğer kombinesi olan taraftarlar da maça giderse, büyük ihtimalle sezonun en yüksek sayısına ulaşılacak. Bu sezon en yüksek taraftar sayısını, ligin ilk yarısındaki Fenerbahçe derbisinde 37 bin 500 kişiyle yakalayan Sarı-Kırmızılılar’da, hedef bu kez en az 40 bin.

Fanatik'in haberine göre; Bu maçın kazanılması halinde, bir anlamda şampiyonluğun tescilleneceği Beşiktaş derbisinde ise Arena’nın tamamen dolması ve stadın şölen yerine çevrilmesi bekleniyor.

Arena’ya giden metro tünelinin açılmaması nedeniyle yaşanan ulaşım sıkıntısına çözüm bulmaya çalışan Galatasaray’da, başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Mecidiyeköy’den otobüs kaldırarak bir nebze de olsa taraftara katkıda bulunmaya hazırlanıyor. 23 Mayıs’taki seçimin ardından göreve gelecek yeni yönetimin çözmesi gereken ilk sorunlardan biri de, stada giden metro tünelinin açılması olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)