E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da ilk transfer---

Galatasaray'da ilk transfer

Galatasaray'da ilk transfer
26 Aralık 2011 - 19:10 borsagundem.com

Galatasaray, Süper Toto Süper Lig'e verien arada ilk transferini gerçekleştirdi

Cimbom alt yapısından yetişen ve Ankaragücü ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden Uğur Uçar, yeniden Florya'ya dönüyor
5 Ocak'ta başlayacak olan ara transfer döneminde kadrosuna takviyeler yapmaya hazırlanan Galatasaray, ilk transferini gerçekleştirdi.
Cimbom; alt yapısından yetişen ve Ankaragücü ile olan sözleşmesini tek taraflı fesheden Uğur Uçar ile anlaşmaya vardı.
Emmanuel Eboue'nin Afrika Kupası'na gidecek; Sabri'nin de sakat olması nedeniyle sağ kanada takviye yapmayı planlayan Galatasaray, yönetici Abdurrahim Albayrak'ın bizzat girişimleriyle eski futbolcusu Uğur Uçar'ı yeniden yuvaya döndürdü.
Alt yapıdan yetişmesi nedeniyle Galatasaray taraftarlarının da gönlünde ayrı bir yere sahip olan Uğur Uçar, ara transfer döneminin resmen başlamasından sonra imzayı atacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN26 Aralık 2011 19:26

    Abdulrahim ALBAYRAK'a teşekkür ediyorum.Uğur talihsiz bir şekilde sakatlandı,Konya Spor yöneticileri o maçı tehir ettirmediler,buzlu zemin kendi avantajlarına deyip futbolcuların sağlığını hiç düşünmediler.Ne oldu yinede Bank Asyaya düştüler.Olan gencecik Uğurumuza oldu.İnşallah Okan BURUK gibi iyi bir çıkış yakalar kalıcı ve sembol isimlerden olur.GS'nin çocuğu kendi evladımız Uğur'a hoş geldin diyorum.Yönetime tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.