E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da kriz beklenmesin---

Galatasaray'da kriz beklenmesin

Galatasaray'da kriz beklenmesin
29 Temmuz 2011 - 15:11 borsagundem.com

Öztürk, görevlerini yapmak için yoğun mesai harcadıklarını belirterek, kimsenin Galatasaray´da kriz ve karışıklık beklememesini istedi

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, görevlerini yapmak için yoğun mesai harcadıklarını belirterek, kimsenin Galatasaray´da kriz ve karışıklık beklememesini istedi.
Adnan Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Galatasaray´ın göz önünde olan ve olmayan sayısız probleminin olduğuna işaret ederek, ´´Problemlerin hepsi çözüm bekliyor, dolayısıyla çalışmak çok çalışmak gerekiyor. Biz de yoğun bir şekilde görevlerimize odaklanarak mesai harcıyoruz. İki üç cümleye odaklanıp yol haritamızdan vazgeçmeyiz. Kimse Galatasaray´da kriz ve karışıklık beklemesin. Boşuna zaman kaybı olur´´ ifadesini kullandı.
Galatasaray´ın hazırlık maçında İngiltere´nin Liverpool takımı karşısında aldığı galibiyet nedeniyle teknik heyet, futbolcu ve taraftarları canı gönülden kutladığını vurgulayan Öztürk, istenen Galatasaray´ın hem sahada hem tribünde olduğunu, dün akşamın Galatasaray´ın hak ettiği yere süratle geleceğinin net mesajı olduğuna dikkati çekti.
Adnan Öztürk, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena´daki aksaklık ve eksikliklerin giderilmesi için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, şunları kaydetti:
´´Özellikle yollardan dolayı çıkıştaki problemlerin ivedi olarak çözülmesi gerekiyor. Sezon baslamadan bir çoğu giderilmiş olacaktır.´´

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bocek29 Temmuz 2011 17:38

    sizdede SPK KRIZI BASLARSA SASMAM SERMAYEYI NIYE BEDELSIZ ARTIRMIYORSUNUZ SEN ONU ANLADIN TAVUK BOSUNA BIDIKLAMA