E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da 'Melo' kirizi---

Galatasaray'da 'Melo' kirizi

Galatasaray'da 'Melo' kirizi
15 Şubat 2012 - 12:11 borsagundem.com

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal, Felipe Melo'nun bonservisinin alınmasını isteyen Fatih Terim ile yöneticilerin arasında kaldı.

Galatasaray’da Juventus’tan 1.5 milyon euroya kiralanan Felipe Melo’nun bonservisinin alınmasını isteyen teknik direktör Fatih Terim ile 13 milyon euroluk bonservisini pahalı bulan yöneticiler arasındaki muhtemel kriz kapıda bekliyor.
Sezon başındaki bir toplantıda, Melo’nun yıllık 3.3 milyon eurosu garanti, maç başılarla 4 milyon 320 bin euroluk maliyetini yüksek bulup, Fatih Terim ve 2. başkan Ali Dürüst’ü eleştiren başkan yardımcısı Adnan Öztürk ve Sedat Doğan’ın, sezon sonunda 13 milyon euroya alınması için opsiyonu olan yıldıza yine karşı çıkacak.
FİYATI DÜŞÜRÜLMEZSE ONAY ÇIKMAYABİLİR
Felipe Melo’nun bonservisi 13 milyon eurodan aşağıya düşürülse bile yıllık 4 milyon euroyu aşan bir bedelle sözleşme yapılmasına tavır alacak olan bazı yöneticilerin, ekonomik şartlar nedeniyle ancak maliyeti yarı yarıya düşerse transfere onay verebileceklerini söyleyecekleri belirtildi. Bu da Melo’nun bonservisinin en fazla 6-7 milyon, garanti ücretinin de en çok 2.5 milyon euroyu geçmemesi anlamına geliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)