E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da sürpiz isim---

Galatasaray'da sürpiz isim

Galatasaray'da sürpiz isim
27 Ekim 2012 - 16:18 borsagundem.com

Ekim ayında galibiyeti bulunmayan lider Galatasaray, Kayserispor önünde moral arıyor.

 Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Türk Telekom Arena'da oynanancak karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır.. Fatih Terim, sakatlığı nedeniyle bu maçta oynamayacak olan Felipe Melo'nun yerine Yekta Kurtuluş'u ilk 11'e aldı.Her iki ekip de sahaya oldukça sıkıntılı çıkıyor. Galatasaray, ligde ve şampiyonlar ligi’nde toplam 5 maçtır galibiyet yüzü görmedi. Son olarak Cluj’la sahasında 1-1 berabere kalıp, gruptan çıkma şansını zora soktu. Cim Bom’daki sorunlar bununla bitmiyor. Peş peşe gelen sakatlık haberleri de Fatih Terim’in moralini fazlasıyla bozdu. Elmander, Semih, Felipe Melo ve Sercan Yıldırım, Kayserispor maçında takımdaki yerlerini alamayacak.
Sezona zirve iddiasıyla başlayan Kayserispor, 8 hafta sonunda kendisine 15. sırada yer bulabildi. Şota Arveladze’nin istifasının ardından takımın başına getirilen Robert Prosinecki, Kayseri kariyerine evinde 1-0’lık Büyükşehir Belediye mağlubiyetiyle başladı. İkinci maçında ise Galatasaray deplasmanına konuk olarak zorlu bir sınava çıkacak. Her iki takımın da tek amacı galip gelip, kara bulutları dağıtmak ve yeni bir başlangıç yapmak.
GALATASARAY'IN KESİN 11'İ
GALATASARAY: Fernando Muslera, Eboue, Cris, Dany, Albert Riera, Hamit Altıntop, Yekta Kurtuluş, Selçuk İnan, Amrabat, Umut Bulut, Burak Yılmaz
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
KAYSERİSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ
KAYSERİSPOR: Ertuğrul, Steinson, Berkay, Eren, Fathi, Sefa, Nunez, Abdullah, Cleyton, Mouche, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Robert Prosinecki

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)