E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray’da taşlar yerinden oynayacak---

Galatasaray’da taşlar yerinden oynayacak

Galatasaray’da taşlar yerinden oynayacak
03 Mart 2011 - 00:02 borsagundem.com

Süper Lig’deki durum adeta içler acısı… (10. sırada) Son hedef kupaydı, o da ellerin arasında kaydı gitti…

Ziraat Türkiye Kupası’nda Gaziantepspor’a çeyrek finalde elenen Galatasaray’da artık taşların yerinden oynama vakti geldi.
Şimdi herkesin merak ettiği konu şu: Şimdi ne olacak?
Açıklıyoruz…
1) ‘Günü kurtarma’ politikası altında getirildiğini herkesin bildiği Hagi için artık kapı göründü. Geldiği ilk günden bu yana sürekli “sabır, sabır” diyen Rumen teknik adam sabırları taşırdı. Hagi ile yollar ayrılacak. Yerine en büyük aday, yardımcısı olan Tugay Kerimoğlu.
2) Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin’in artık hiçbir şansı kalmadı. Sezgin’in önümüzdeki günlerde yönetime istifasını vermesi bekleniyor.
3) Başkan Adnan Polat’ın ‘seçim’ baskılarına karşı koyacak gücü kalmadı. Ay sonu yapılacak olan Mali Genel Kurul’dan, Olağanüstü Genel Kurul Kararı çıkacak.
4) Bir çok oyuncu ile yollar ayrılacak. Bu isimlerin başında ise Ayhan, Mustafa Sarp, Barış Özbek ve Kewell geliyor. Ayhan Akman, özellikle Gaziantepspor maçında oyundan alınırken de taraftarlar tarafından ıslıklandı. Kewell’ın Asya Kupası’nda her maçta ‘muhteşem’ oynaması buraya gelince de 1 maçta sakatlanması akıllarda soru işareti olmaktan çıkacak. Bu isimlerin dışında Baros, Serkan Kurtuluş, İnsua, Pino gibi isimlerde takımdan gönderilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ömer03 Mart 2011 07:36

    ya şim di ben anlamıyorum hagi kimya t.direktör yapmışlar paraı basılar nerde mal var onu alıyorlar .paraları çoksa bizede versin gs kulubü parayı dagıtıyorlar adnan polat nası birisisin ya nerde mal var onu alıyon böyle giderse bank asyaya kadar yolu var .al şu oyuncuları kaleye cemeni espanyoldan portodan hulk valensia dan tino costa bunları alki takım otursun gidip nerde salak var git onu alsen

  • 03 Mart 2011 01:51

    şu takımı adam edecek adamlar bulsunlar

  • cann can03 Mart 2011 01:40

    bunlara hakan balta cana sabri yeteneksiz 2 kaleciyide eklerdim ben olsam

  • fb03 Mart 2011 01:03

    cin con hakettiği yere geldi

  • VATAN EVLADI03 Mart 2011 00:21

    YOSUN TUTMUŞ TAŞLAR YERİNDEN SÖKÜLÜP ATILMALI...

  • Soner Çengeloğlu03 Mart 2011 00:00

    En az 2 taban.

  • MAHALLELİ02 Mart 2011 23:25

    ÇUVALLA PARAYI, SIRTLARINA YÜKLE GÖNDER, YURDUMUN KAYNAKLARI NİYE BÖYLE ZALİMCE, AKILSIZCA SAÇILIYOR, ÜÇ BEŞ KLÜP SAVURMA YARIŞI İÇİNDE, AZ FAKAT KALİTE VE KATKI KOYACAK YABANCIYA (ALEX,LUGANO) EVET,KLÜPLER KENDİ YAZISIZ KURALLARINI KOYMALI, GERKİRSE 3 -5 YIL HİÇBİR KUPA , DERECE BEKLEMELİ , OMURGALI TAKIMLAR OLUŞTURMALI VEDE BUNU TARAFTARINA AÇIK SEÇİK DÜRÜSTÇE,UYGUN LİSANLA ANLATMALI...

  • mehmet zengin02 Mart 2011 23:17

    beter olsunlar