E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan alternatif plan---

Galatasaray'dan alternatif plan

Galatasaray'dan alternatif plan
28 Ağustos 2011 - 01:33 borsagundem.com

Podolski’den vazgeçen Galatasaray, Teknik Direktör Terim’den gelecek yeni listeyi bekliyor

Galatasaray’da Podolski defteri kapanırken, oyuncunun yüksek maliyeti ve kulübü Köln’ün futbolcusunu bırakmaya sıcak bakmaması yüzünden bu kararın alındığı bildirildi. Bu gelişme üzerine yeni alternatiflere yönelen sarı-kırmızılılarda gözler Teknik Direktör Fatih Terim’in vereceği yeni listeye çevrildi.
31 Ağustos’a kadar transferlerin bitirilmesini isteyen Terim’in, transfer çalışmalarının en kısa sürede sonlandırılmasını beklediği bildirildi. Yönetimin pahalı transfer yapmasına izin vermeyen hocanın kaliteli ve maliyeti düşük oyunculardan istediği öğrenildi.
Maliyeti düşük
Terim’in Slovenya kampında tahtaya yazdığı isimler arasında yer alan Sao Paulo’nun 23 yaşındaki yıldızı Marlos Romero Bonfim için temaslara başlayacağı bildirildi. Sambacının potansiyeli olan bir oyuncu olduğunu belirten Fatih hocanın, maliyetinin düşük olması yüzünden bu transfere sıcak baktığı bildirildi. Kaleci antrenörü Taffarel’in de Marlos’un transferini bitirmek için temaslara yeniden başladığı bildirildi.
Bu arada Galatasaray geçen sezon Monaco’dan aldığı, Juan Pablo Pino’yu Nassr Saudi FC’ye geçici olarak verilmesiyle ilgili resmi görüşmelere başladığını borsaya bildirdi. Kolombiyalı futbolcunun 1 sezon kiralanacağı belirtildi. Savunma tedavide
Galatasaray’da yeni sezon hazırlıkları dün akşam yapılan antrenmanla devam etti. Real Madrid maçında sakatlanan ve sol kasık adalesinde 1-2. derece zorlanma tespit edilen Servet Çetin ile sol dizindeki pateller tendinit sebebiyle Gökhan Zan günü tedavi olarak geçirdiler. Çalışmanın ardından 25 yaşına giren Kazım Kazım’ın ise doğum günü kutlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemal mızıkacı28 Ağustos 2011 13:03

    ayhanll 10 kişi sayılırız.gerisi boş

  • cann can28 Ağustos 2011 03:30

    borsaya bildirilipte alinmayan kacinci oyuncu acaba bu kadar mi tooos transefer haberi olur 2 aydir insanlarla alay ediliyor resmen isinzie gelmedimi terim pahalli buldu dengeler vs podolskiyi forlanu adebayer i drogbayi 3-5 milyonami vereceklerdi saniyorusnuz KINIYORUM yalan ve gercek disi transeferleiniz iicn alinnanlar belli bir kaleci gerisi ya kiralik yada bonservisi elinde basarimi kaf daginin arkasindadir bu takim gecen sene anadolu takimlarindan gol yemedigi maci yoktu bu sene fb bjk ts un durumu belli iken kadro yenilenebilriid ama hep triska transefeler pesind ekosuldu nerede iyi yerliler 7 oyuncumuz gecen senede milli iidler ama ankara takimalrindan fark yedik ne haberrr pöhhhh