E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan Bakan'a yanıt---

Galatasaray'dan Bakan'a yanıt

Galatasaray'dan Bakan'a yanıt
27 Ekim 2012 - 00:31 borsagundem.com

Suat Kılıç'ın Arena krizinden dolayı Galatasaray'ı hedef alan sözlerine Dürüst'ten cevap geldi:

Cluj’la oynanan Şampiyonlar Ligi maçında yoğun yağış nedeniyle saha zemininin sular altında kalması, oyun alanının çamur deryası haline gelmesi üzerine Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’tan Galatasaray’ı hedef alan açıklamalar gelmişti. Sarı-Kırmızılı yönetimin stadın üstünün çatıyla kapanması için gerekli yükümlülüğü yerine getirmediğini belirten Kılıç, bu görüntünün Olimpiyat Oyunları’na adaylığını koyan Türkiye’ye yakışmadığını ifade etmişti. Suat Kılç dün de memleketi Samsun’da yine Galatasaray Yönetimi’ni eleştiren sözler sarf etti. Biz de bunun üzerine Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst’ün görüşlerine başvurduk. Özellikle iki konu üzerinde duran tecrübeli yöneticinin yaptığı açıklamalar şöyle:
‘Bize ulaşan bir yazı yok’
“Sayın Bakan’ın bize ulaşmış resmi ya da gayrıresmi bir yazısı yok. Kaldı ki Türkiye’deki statların tamamı ve dünyadaki statların yüzde 99’unun üzeri açık. Maç anında o kadar şiddetli yağmur yağdığı için böyle olduğunu düşünüyoruz. Drenaj mı yetersiz, başka bir sıkıntı mı var, onu da araştırmalar tamamlanınca göreceğiz. Bu tabii ki bir özür değil, ama şanssız bir durum var. Ayrıca bu olumsuz hava şartlarıyla birlikte gördük ki, tıpkı sezon başında da söylediğimiz gibi bu stadı iki kulübün bir arada kullanabilmesi mümkün değil

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)