E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan bomba transfer---

Galatasaray'dan bomba transfer

Galatasaray'dan bomba transfer
20 Kasım 2012 - 10:27 borsagundem.com

Galatasaray'da sürpriz bir transfer gelişmesi yaşanıyor.

Bir dönem ülkemizde Çaykur Rizespor forması da giyen 1989 doğumlu. Bir dönem ülkemizde Çaykur Rizespor forması da giyen 1989 doğumlu ABD'li forvet Freddy Adu, 2 hafta boyunca sarı-kırmızılı ekiple antrenmana çıkarak denenecek.
Amerika Birleşik Devletleri Ligi MLS'te sezonun sona ermesi nedeniyle, sezon öncesi hazırlıklarının bir bölümünü Florya'da geçirecek olan Adu ile ilgili sarı-kırmızılı ekipten herhangi bir açıklama yapılmazken; oyuncunun kulübü Philadelphia Union'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada bir dönem Pele'nin varisi olarak gösterilen Adu'nun Galatasaray ile antrenmana çıkacağı doğrulandı. Adu'nun yanı sıra Okugo ve Michael Farfan'ın da Freiburg ile antrenmanlara çıkacağı açıklandı.
ADU KİMDİR?
Tam adı: Fredua Koranteng Adu
Doğum tarihi: 2 Haziran 1989 (23 yaşında)
Doğum yeri: Tema, Gana (Amerikan vatandaşı)
Boyu: 1,73 m (5 ft 8 in)
Mevkii: Ofansif orta saha, Forvet
Oynadığı takımlar: DC United, Real Salt Lake, SL Benfica, Monaco (kiralık), Belenenses (kiralık), Aris (kiralık), Çaykur Rizespor (kiralık), Phidelphia Union

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)