E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan Fenerbahçe'ye jet cevap---

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye jet cevap

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye jet cevap
30 Temmuz 2012 - 19:42 borsagundem.com

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yaşanan bildiri savaşında sarı kırmızılı ekip resmi internet sitesinden Fenerbahçe'nin açıklamasına yanıt verdi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın konuşmasıyla başlayan karşılıklı açıklamalara bir yenisi de Galatasaray'dan eklendi. Sarı kırmızılı kulüp son açıklamasında Fenerbahçe'nin bugünkü açıklamasına yanıt verdi.
İşte o açıklama: "Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama
Fenerbahçe Kulübü’nün bugün yapmış olduğu cevabi açıklamanın soruşturma sürecinde de çok defa tanık olduğumuz gibi “mesnetsiz ithamlarla başkasını karalayarak kendini kurtarma” çaresizliğinin bir ifadesi olduğu açıktır.
Camialar arasındaki ilişkilerin daha fazla yıpranmaması için ayrıntıya girme gereğini görmediğimizi ve konunun bizim açımızdan kapanmış olduğunu belirtiriz.
Galatasaray Spor Kulübü"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 31 Temmuz 2012 00:16

    mahkemede konuşamayan başkanın şimdi dili açılıverdi.. hadi be bir bildigin varsa mahkemede anlatsaydın..inandırıcılıgınız kalmadı..al misketlerini başka yerde oyna

  • bırakın fenerlileri30 Temmuz 2012 21:59

    Allah aşkına galatasaray yönetimi artık muhatap almasın feneri. mahkeme fenerbahçenin şike yaptığını tescil etmiştir, sıra yargıtay tarafından onanmasındadır. daha fazla söze gerek yok. biz işimize bakalım. şerefli şampiyonluklara, avrupa şampiyonlar ligi kupasını kazanmaya, dünyanın istikrarlı en büyük kulüplerinden olmaya çalışalım.