E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray’dan Fener’e darbe! ---

Galatasaray’dan Fener’e darbe!

Galatasaray’dan Fener’e darbe!
08 Eylül 2012 - 17:21 borsagundem.com

Ezeli rekabette Aslan, yeni bir transfer bombası patlatmaya hazırlanıyor

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, daha önce Fenerbahçe forması da giyen Coskoviç'i Türk statüsüne geçirip imza atmayı planlıyor.
Sports TV'nin haberine göre; 5 yılda 5 final görüp 4 şampiyonluk yaşayan Coskovic 2009-2010 sezonunda play-offların ardından en değerli oyuncu seçilmişti 1 metre 99 santim boyundaki smaçör etkili smaç servisleri ve etkin hücum gücüyle tanınıyor. Yıldız oyuncu geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin eski antrenörü Castellani ile tartışma yaşamış ve sezonun ikinci yarısının büyük bölümünü tribünde geçirmişti.
1979 doğumlu Bosna asıllı Hırvat oyuncu geçtiğimiz sezon Türk vatandaşlığına geçmiş ancak milli takımda görev almadığı için ligde yabancı statüsünde görev yapmıştı.
Coşkoviç'in hangi statüde oynayacağı geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile voleybol Federasyonu arasında da gerginliğe yol açmıştı.
Ancak kulislilerde konuşulan statü değişikliği bu transferi dahada ilginç kılıyor. TVF'nin Türk pasaportu olan oyuncuların Türk statüsünde oynamasına izin vermesi bekleniyor. Bu durumda Coşkovic yeni sezonda Galatasaray'ın yerli oyuncularından biri olarak görev yapacak
Tomi Coskovic ülkemize gelmeden önce İtalya, Avusturya, Fransa ve Rusya liglerinde de forma giymişti. Galatasaray’ın transferin detaylarını yakın zamanda açıklaması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)