E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan iki bomba birden---

Galatasaray'dan iki bomba birden

Galatasaray'dan iki bomba birden
20 Ocak 2011 - 19:24 borsagundem.com

Trabzonspor'un almak istediği oyuncu Galatasaray'ı tercih etti. Romen golcü imza için İstanbul'a geliyor

Galatasaray, Kasımpaşa'nın 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş'u kadrosuna kattı. Öte yandan sarı-kırmızılı takım, prensipte anlaştığı Rumen golcü Stancu'yu da imza için İstanbul'a getirdi.
Transfer döneminin gözde oyuncusu olan, özellikle de ilk yarıyı lider kapatan Trabzonspor'un takıma katmak için büyük uğraşlar verdiği Yekta Kurtuluş, tercihini Galatasaray'dan yana kullandı.
24 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferinin bugün Galatasaray tarafından resmen açıklanması bekleniyor. Genç oyuncu, 2007 yılından bu yana formasını giydiği Kasımpaşa'da, 87 karşılaşmada 9 gol attı.
SÜHA SİDAL: GALATASARAY İLE ANLAŞTIK
Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, transferin yüzde yüz tamamlanmadığını ancak büyük oranda anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Galatasaray Kulübüyle bir süredir görüşmelerimiz sürüyordu. Yekta'nın transferi için büyük oranda anlaşmaya vardık. Çok küçük pürüzler haricinde transfer tamamlandı diyebiliriz. Yekta'nın transferi karşılığında Galatasay'dan para ve altyapıdan bir oyuncu alacağız" dedi.

YEKTA KİMDİR?

Adı: Yekta Kurtuluş
Yaşı: 24
Mevkii: Orta saha
Boyu: 1,73 cm
Oynadığı takımlar: İzmirspor, Kasımpaşa
STANCU İSTANBUL'DA
Yekta'dan sonra bir transfer haberi de Stancu'dan geldi. Galatasaray, Steaua takımın'da forma giyen 23 yaşındaki golcü oyuncuyu da kadrosuna kattı. Rumen oyuncu, takımının Antalya kampından ayrılarak İstanbul'a geldi.
Rumen milli takımında da görev alan genç oyuncu Steaua forması ile çıktığı 72 maçta 32 gol kaydetti.
George Hagi'nin Stancu ile görüntülerini yayınlayan Rumen kanalı, arkadaşlarına, "Bensiz de başaracağınızdan eminim" dediği belirtildi. Stancu'nun 3 yıl için 7.5 milyon Euro+1.5 milyon Euro alacağının öne sürüldüğü belirtilirken, anlaşmanın birkaç saat içerisinde açıklanacağı belirtildi.
STANCU KİMDİR?
Adı: Bogdan Stancu
Yaşı: 23
Mevkii: Forvet
Boyu: 1.82 cm
Oynadığı takımlar: Argeş Piteşti, Mioveni, Urziceni, Steaua Bükreş

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)