E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan Mariano ve Linnes açıklaması---

Galatasaray'dan Mariano ve Linnes açıklaması

Galatasaray'dan Mariano ve Linnes açıklaması
30 Nisan 2018 - 17:51 borsagundem.com

Galatasaray yaptığı açıklamayla dün oynanan Beşiktaş derbisinde sakatlanan Mariano ve Linnes'in sağlık durumları paylaşıldı.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Mariano'da sağ uyluk kasık bölgesinde ikinci derece zorlanma, kas içi ödem ve kanama tespit edildiği, Linnes'de ise maç içerisinde aldığı darbenin ardından aşil tendonu komşuluğunda derin bir yara oluştuğu ve maç içerisinde bu bölgeye dikiş atıldığı ifade edildi.

İşte Galatasaray'ın yaptığı açıklama;

Futbol takımımızın dün akşam Beşiktaş ile oynadığı maçta yaşadığı sağlık probleminin ardından oyuna devam edemeyen oyuncumuz Mariano Ferreira Filho’nun bugün yapılan tetkikleri sonrasında sağ uyluk kasık bölgesinde ikinci derece zorlanma, kas içi ödem ve kanama tespit edilmiştir.

Aynı maçta ayağına aldığı darbenin ardından aşil tendonu komşuluğunda derin yara oluşan ve ilk müdahalesi sağlık heyetimiz tarafından soyunma odasında gerçekleştirilen Martin Linnes’in ise dikişleri atılmıştır.

Her iki oyuncumuzun da tedavilerine başlanmıştır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Aziz tıfan04 Haziran 2018 02:41

    evet bende engelliyim ama Akphükümeti bu engelli ve yaşlı dul aylıklarını uygulamaya koydular çok güzel şeyler yaptılar bi z engeliler olarak hükümetimize teşekkür ediyoruz

  • Sezersezer26 Mayıs 2018 06:58

    Engelli ikramiyesi olsaydi Bu kadar hakaret olmazdi dimi Yazık olsun sizlere Çok nankörsunüz çok Aza kanaat etmeyen fazlasını bulamaz Şükür etmeliyiz şükür