E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray’dan Radamel Falcao açıklaması!---

Galatasaray’dan Radamel Falcao açıklaması!

Galatasaray’dan Radamel Falcao açıklaması!
28 Ekim 2019 - 13:54 borsagundem.com

Galatasaray Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao'nun sahalara dönüş tarihi ile ilgili resmi internet sitesinden açıklamada bulundu

İşte Galatasaray resmi internet sitesinden yapılan açıklama:

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Paris Saint-Germain maçının ardından aşil tendonunda zorlanmaya bağlı ağrı şikâyetleri oluşan ve aşil tendinopatisi teşhisi ile tedavisine başlanan oyuncumuz Radamel Falcao'nun çalışmaları, fizyoterapistlerimiz ve kondisyonerlerimiz gözetiminde takımdan ayrı devam etmektedir.

Aşil tendonunda hassasiyet, ayak bileği kemiğinde ve yumuşak dokusunda ödemi bulunan ve fizik tedavisi süren oyuncumuzun sahaya dönüş zamanı için günlük yapılan klinik değerlendirmeler neticesinde karar verilecektir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ISLAK ODUN28 Ekim 2019 20:47

    Taraftara Falcao sancısı aşılayıp GS'nin kasasına göz dikmiş menajer ve yönetici işbirlikçileri Avrupa'nın çöplerini GS'ye yasladınız. Taraftar da size yaslar yakında.

  • Bülent Ekici28 Ekim 2019 16:45

    Adam yıllarca sakat Kaç yaşında olduğu belli değil Bu transferleri yapan Allah akıl versin Galatasaray batırmak için ellerinden geleni yapıyorlar (Beşiktaş Fenerbahçe Trabzonspor dahil) Söyleyecek söz bulamıyorum

  • gerçek28 Ekim 2019 14:19

    Elimizde kaldı deyin, bunu da affederiz Gsray !