E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan sert açıklama---

Galatasaray'dan sert açıklama

Galatasaray'dan sert açıklama
14 Kasım 2012 - 05:59 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü, Mersin İdmanyurdu Kulübü Basın Sözcüsü Celal Ata’nın, Terim'e karşı olan açıklamalarına tepki gösterdi

Kulüpten yapılan açıklamada, Celal Ata’nın reklam yapma çabasında olduğu öne sürülerek, şunlar kaydedildi:
”Bugün dostumuz Mersin İdmanyurdu Kulübü basın sözcüsünün, hocamız Fatih Terim’e ilişkin açıklamasını üzüntüyle okuduk. Münferit bir çıkış olduğuna inandığımız ve hocamızı kendince hedef alarak prim yapmaya çalışan söz konusu yöneticinin açıklamalarını esefle kınıyoruz. Hocamız hiçbir şekilde Mersin İdmanyurdu camiasını hedef almamışken ve basın odasında olmaması gereken bir şahsı haklı olarak protesto etmişken, yapılan bu mesnetsiz ve yakışıksız açıklama çok açıktır ki Galatasaray Kulübü’nün kamuoyundaki ağırlığından ve Fatih Terim’in kişiliğinden yararlanarak reklam yapma çabasıdır. Bu yönetici dostumuza tavsiyemiz, kulübü için yapacağı çalışmalarla adını duyurmaya çalışması olacaktır.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • adalet14 Kasım 2012 11:01

    Arkadaşlar öteki köyde dava açan Töre arkadaşımızın dediğine göre kendisiyle uğraşmışlar ve başka şeylerinide kaybetme korkusundan yapılan baskılardan dolayı İstanbul 43.Asliye Ticaret Mahkemesi 2012/ 219E. sayılı davasını Takipsiz bırakmıştır. Yazısını kopyaladım aşağıdadır.