E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan sert açıklama---

Galatasaray'dan sert açıklama

Galatasaray'dan sert açıklama
20 Aralık 2012 - 07:42 borsagundem.com

Galatasaray Yönetimi; Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un, kendilerine karşı, “kutsal ittifak” oluşturduğunu savundu

Türk futbolunun zirvesinde sular bir türlü durulmuyor.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın önceki gün FBTV’deki sözlerinin ardından sarı-kırmızılı camiada ilk tepki Milliyet aracılığıyla Başkan Ünal Aysal’dan gelmişti. Aysal, Yıldırım’ın zehir, zemberek açıklamarına kısa ve öz yanıt verirken, “Tahrik amaçlı, mesnetsiz, sorumsuz, yakışıksız ve çaresiz ifadeler” yorumunu yapmıştı.
Başkan Ünal Aysal’ın bu sözlerinden sonra sarı-kırmızılı yönetimden farklı ama yine çarpıcı tepkiler yükseldi.
Sarı-kırmızılı idareciler, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman tarafından başlatılan polemik sonrası Milliyet’te yer alan, “Eskiye dönüş” haberini anımsatarak, “O gün, ‘Şike davasından sonra psikolojik üstünlüğü ele geçirmek adına Fenerbahçe sataşmayı tercih ediyor. Galatasaray’ı bir şekilde polemik içine çekmeye çalışıyorlar, demeç ve mesajlarla ortamı ne yazık ki geriyorlar. 3 Temmuz sürecinde olduğu gibi işlerinde çok profesyonel olan toplum mühendislerini kullanıyorlar’ demiştik. Bugün haklılığımız ortaya çıktı” ifadelerini kullandı.
Galatasaraylı yöneticiler, Fenerbahçe’nin ardından Beşiktaş ve Trabzonspor’un da tartışma ortamına dahil olduklarını ileri sürdü. Sarı-kırmızılılar şöyle devam etti:
“Bugünlerde yeni bir senaryo uygulanmaya başlandı. Aktörleri ise bizim dışımızdakiler. Kimler mi? Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım çıkıp konuşuyor. Galatasaray’a sataşıyor. Aynı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yine konuşuyor. 3 Temmuz öncesi ve mağdur edebiyatı yapıyor. Galatasaray’ı kısmen hedef gösteriyor. Trabzonspor’un hocası da aynı gün bir basın toplantısı düzenliyor. ‘Oyuncularımızı aldılar falan’ hatırlatması yapıyor. Başkanı Sadri Şener zaten susmuyor! Aynı gün üç büyük rakibimiz... Galatasaray’a karşı birleştikleri net şekilde görünüyor. Kutsal bir ittifak var yani. Galatasaray’ın arayı açıp, dünya kulübü olmasından korkuyorlar. Bu yüzden bize karşı birleştiler.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kagan20 Aralık 2012 16:29

    Bu ne bicim baslik! bunlardan daha agirini fb yönetimi herzaman yapiyor, ama siz yalakalar hic bir zaman böyle bir baslik attiginizi hatirlamiyorum. Siz gazetecimisiniz amigomu?

  • ilker20 Aralık 2012 14:53

    ne oldu editör niçin biraz önce yaptığım yorumu onaylamıyorsun işine mi gelmedi sizi gidi tarafsız medya futbolu mahfettiniz insanları birbirine düşürdünüz kenara çekilip kıs kıs gülüyorsunuz şimdi değilmi

  • ilker20 Aralık 2012 14:44

    nasıl bir başlık bu ne ayak kime hizmet ediyorsun

  • tuase20 Aralık 2012 12:17

    yalan haber galatasaray asaleti olan asla böyle bişi demez. Zaten ne kaynak gösterilmiş neden haberi yapan kişi. Gs'mizi Ezik fenerlilerle karıştırmayın.

  • vedat20 Aralık 2012 11:51

    Atma başkan, o kutsal ittifakı siz çok iyi bilirsiniz ki GS-BJK-TS ile senelerdir uygulamaktadır. Aynı gün aynı pankartı 3 ayrı stadda açtığınız gün tescillenmiştir. Batılı gibi durup şark kurnazlığı yapma. Burası Türkiye. Yemezler. Hele Fenerliler hiç yemez

  • HAYBUR20 Aralık 2012 10:17

    GS yönetimi k.yatırımcıya kutsal ittifak yapınca iyi, rakip yönetimler kendilerine kutsal ittifak yapına bağırıyorlar. Noolduuu acıttımı, sevsinler sizi.....

  • kayserili20 Aralık 2012 08:50

    kim söylemiş kişi göster kaynak göster yok.sadece gerilim yaratmak için yapılmış gs düşmanlığı kokan feneris bir haber.