E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'ı şoke eden gelişme---

Galatasaray'ı şoke eden gelişme

Galatasaray'ı şoke eden gelişme
15 Mayıs 2012 - 07:27 borsagundem.com

Bu sezon toplamda 4 milyon 380 bin Euro ödenen Melo’ya Juve 13 milyon Euro istiyor

G.SARAY’DA şampiyonluğa ulaşan takımın en renkli figürlerinden biri olan Felipe Melo ile yollar ayrılıyor. Bu sezon kiralık olarak geldiği sarı-kırmızılı takımda bu sezon ligde oynanan 40 maçın 36’sında forma giyip 10 gol, 1 asistle şampiyonluğa katkı yapan Brezilyalı futbolcu takımdaki geleceği tamamen kendisine bağlı. Başkan Ünal Aysal sezon başında Juventus’tan kiralanan ve 13 milyon Euro’ya satın alma opsiyonu bulanan Melo’nun durumuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada bonservisinin sorun olmadığını ancak kalması için ücretinde indirime gitmesinin şart olduğunu söylemişti.
-AYSAL “Melo’nun kalıp kalmaması ona bağlı. Pahalı bir futbolcu. Sorun bonservisinde değil. Dengeleri bozacak bir ücret alıyor. Parasında indirim yaparsa tutarız, kulübüyle anlaşırız” derken, Sambacı’ya bu sezon için ödenen rakam mini bir servet değerinde. 1.250 milyon Euro kiralama bedeli ile Juventus’la anlaşan sarı-kırmızılılar 3 milyon 300 bin garanti, 30 bin Euro da maç başı olmak üzere sözleşme imzalamıştı.
SAMBACI AÇIK ARA ÖNDE
-BU sezon ligde geride kalan 40 haftanın 36’sında görev alan Melo sadece maç başılardan 1 milyon 80 bin Euro’yu cebine koydu. Garanti ücreti de eklendiğinde aldığı toplam para 4 milyon 380 bin Euro’ya ulaşıyor. Sadece bu sezona özel olarak aldığı 1.2 milyon Euro transfer ücreti de eklendiğinde takımın en çok kazanan 2. ismi olan Selçuk, Melo’ya yaklaşamadı bile. 39 maçtan 585 bin Euro alan Selçuk’un 2 milyon Euro garanti ücretle birlikte cebine 3 milyon 785 bin Euro girdi.
-TAKIMIN en çok kazanan diğer oyuncuları ise Baros ( 3 milyon 60 bin euro) Riera ( 2 milyon 925 bin Euro) Ujfalusi ( toplam 2 milyon 785 bin Euro) olarak sıralanıyor.
-13 milyon Euro’luk bonservisi ve yüksek ücreti gözönüne alındığında sarı-kırmızılılarda artık yönetimin Felipe Melo ile yolların ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gönder15 Mayıs 2012 08:53

    fatih hoca bence melo-baros-riera yı göndersin melo takıma çok şey verdi ama diğer ikisi tam bir fiyasko böyle topçulara para ödenmez