E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiGALATASARAY'IN EN BÜYÜK HATASI---

GALATASARAY'IN EN BÜYÜK HATASI

GALATASARAY'IN EN BÜYÜK HATASI
01 Mayıs 2010 - 08:21 borsagundem.com

Galatasaray'ın başarısızlığını değerlendiren ikinci başkan Mehmet Helvacı, acı itiraflarda bulundu: "Jo'nun takıma kimyası tutmadı. Nonda'yı hocamız Rijkaard gönderdi ama bu konuda hata yönetimindir"

Galatasaray İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, dün Lig TV'de 2'ye 1 programının konuğu oldu ve önemli açıklamalar yaptı. Sarı-kırmızılıların bu sezon üç kulvardaki başarısızlığını masaya yatıran Helvacı, faturayı kendilerine yani yönetime çıkardı. Brezilyalı Jo Alves transferine değinen sarı-kırmızılı ikinci başkan, "Jo'nun gelişi çok ses getirdi, transferin o ayağında başarılıyız. Ancak diğer ayağında, saha içi sonuçlarında aynı başarı gelmedi. Jo, kültürümüze çok yabancı. Takımla kimyası uyuşmadı" ifadelerini kullandı. RİJKAARD'A SAHİP ÇIKTI Shabani Nonda konusunda hata yaptıklarını itiraf eden Mehmet Helvacı, "Nonda'nın gönderilişi, bu sezon yaptığımız en önemli hata. Alınacak ve satılacak futbolcuların raporunu teknik direktörümüz Rijkaard, kararını ise yönetim verir. Ama Nonda konusunda suç kesinlikle yönetimde. Bunu kabul etmemiz gerek" yorumunda bulundu. Helvacı, "Başarıda payımız var diyorsak, başarısızlıkta da aynı değerlendirmeyi yapmalıyız" diyerek sözlerine son verdi. YILDIZ DEĞİL SAVAŞAN! Öte yandan yaptığı flaş transferlerle sarı-kırmızılı tribünlerin sevgilisi olan Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, stratejisini değiştirme kararı aldı. Elano ve Jo'nun başarısız performansı sonrası eleştirilen Üstünel, yeni sezonda farklı bir transfer politikası izleyecek. 'Transfer sihirbazı' lakaplı yönetici, yakın çevresine, "Artık yıldız oyuncu değil, savaşan, koşan, mücadele eden oyuncuların çoğunlukta olacağı bir takım oluşturacağız. Devre arasında tek isabetli transferimiz olan Neill gibi isimleri bulup kadromuza katmamız gerek" dedi. SABAH

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)