E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'ın istediği Kostic için Fenerbahçe de devrede---

Galatasaray'ın istediği Kostic için Fenerbahçe de devrede

Galatasaray'ın istediği Kostic için Fenerbahçe de devrede
08 Eylül 2024 - 14:26 borsagundem.com

Fenerbahçe, Juventus'un yıldız oyuncusu Filip Kostic'in transferi için resmi görüşmelere başladı. Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği Sırp futbolcu için transfer savaşı kızıştı.


Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray transfer için kapışıyor. Fenerbahçe, Galatasaray'ın da talip olduğu Filip Kostic için Juventus ile masaya oturdu.

İtalya basınında yer alan haberlerde, iki kulüp arasındaki temaslar şu an itibarıyla olumlu ilerlediği ve her iki tarafın da en kısa sürede anlaşmaya varmak istediği belirtildi.

Juventus Teknik Direktörü Thiago Motta'nın projelerinin bir parçası olmadığını fark eden Filip Kostic, Türkiye'ye transfer olmaya sıcak bakıyor.

Galatasaray'ın da uzun süredir transfer etmek için uğraştığı Kostic, yakın çevresiyle birlikte İstanbul’a taşınma konusunda olumlu sinyaller verirken, bu sürecin kapısını resmen Jose Mourinho’ya da açmış durumda.

Juventus ile Fenerbahçe'nin, Kostic’i 2024-25 sezonunun sonuna kadar kiralık olarak transfer etmek üzere görüştüğü belirtiliyor.

Öte yandan Kostic'in Juventus ile 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi devam ediyor.(Sözcü)

Fenerbahçe’ye Osayi’den kötü haberFenerbahçe’ye Osayi’den kötü haber

 

Fenerbahçe Omar Fayed’i Belçika’ya kiraladıFenerbahçe Omar Fayed’i Belçika’ya kiraladı

 

Galatasaraay'da 'kanat' alarmıGalatasaraay'da 'kanat' alarmı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)