E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'ın konuğu Rizespor: İşte muhtemel 11'ler---

Galatasaray'ın konuğu Rizespor: İşte muhtemel 11'ler

Galatasaray'ın konuğu Rizespor: İşte muhtemel 11'ler
14 Eylül 2024 - 09:02 borsagundem.com

Galatasaray, Süper Lig'in beşinci haftasında Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Peki maç saat kaçta, hangi kanalda, eksikler kimler? İşte mücadeleye ilişkin ayrıntılar ve muhtemel 11'ler...

Son şampiyon Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. RAMS Park'ta oynanacak ve bugün saat 20.00'de başlayacak müsabakayı, hakem Arda Kardeşler yönetecek. Mücadele, beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ligde yaptığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılan ve maç eksiği bulunan sarı-kırmızılı takım, topladığı 9 puanla Süper Lig'in 5. haftası öncesi lider Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

İlk 4 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan Çaykur Rizespor ise 4 puanla ligde 12. sırada yer alıyor.

Galatasaray'da iki eksik

Sarı-kırmızılı ekipte Mauro Icardi ve Hakim Ziyech, sakatlıkları sebebiyle Çaykur Rizespor karşısında forma giyemeyecek. Adana Demirspor karşılaşmasında sakatlanan Mauro Icardi ve Fas Milli Takımı'nın Lesotho ile yaptığı mücadelede sakatlanan Hakim Ziyech, oynanacak maçta görev alamayacak.

Victor Osimhen ve Ismail Jakobs, ilk maçlarına çıkabilir

Galatasaray'ın yeni transferleri Victor Osimhen ve Ismail Jakobs, ilk kez sarı-kırmızılı formayı giyebilir. Sarı-kırmızılı kulübün İtalyan ekibi Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen, teknik direktör Okan Buruk'un görev vermesi halinde ilk maçına Çaykur Rizespor karşısında çıkacak. Senegal Milli Takımı'nın Burundi ile oynadığı maçta sakatlanan Ismail Jakobs'un durumu bugün belli olacak.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim, Jelert, Torreira, Gabriel Sara, Yunus Akgün, Mertens, Barış Alper, Batshuayi

Rizespor: Grbic, Taha, Mocsi, Alikulov, Hojer, Hadziahmetovic, Olawoyin, Akintola, Veresanovic, Zeqiri, Sowe

Son 4 karşılaşmada Çaykur Rizespor'u mağlup etti

Galatasaray, Süper Lig'de Çaykur Rizespor'a karşı çıktığı son 4 maçı da kazandı. Söz konusu müsabakalarda "Cimbom", rakibini 6-2, 1-0, 4-2 ve 3-2'lik skorlarla mağlup etti.

45. randevu

Galatasaray ile Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında 45. kez karşı karşıya gelecek. Taraflar arasında 1979-1980 sezonundan itibaren yapılan 44 lig maçından 30'unu Galatasaray, 7'sini Çaykur Rizespor kazandı, 7 karşılaşmada da eşitlik bozulmadı. Sarı-kırmızılı ekibin 106 golüne, yeşil-mavililer 46 golle karşılık verebildi.

İstanbul'daki maçlar

Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor ile oynadığı lig maçlarında 2 kez yenildi. İki ekip ligde şimdiye kadar İstanbul'da 22 kez karşılaştı. Sarı-kırmızılılar bu karşılaşmalardan 16'sını kazandı, 4'ünde berabere kaldı, 2 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. İstanbul'da Galatasaray'ın toplam 59 golüne, Çaykur Rizespor 21 golle karşılık verdi.

Galatasaray Sallai transferini duyurduGalatasaray Sallai transferini duyurdu

 

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün istifa ettiGalatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün istifa etti

 

Galatasaray'ın orta sahada B planı belli olduGalatasaray'ın orta sahada B planı belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)