E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray’ın o transferinde pürüz çıktı---

Galatasaray’ın o transferinde pürüz çıktı

Galatasaray’ın o transferinde pürüz çıktı
27 Ağustos 2018 - 20:55 borsagundem.com

Bafetimbi Gomis'i 6 Milyon Euro bonservis bedellle Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Hilal'e gönderen Galatasaray'ın, gündemine aldığı bir diğer Fransız futbolcu Anthony Modeste transferinde pürüz çıktı

Çin Süper Ligi takımlarından TJ Quanjian forması giyen Fransız forvet Anthony Modeste ile prensip anlaşmasına varılmasına rağmen iki kulüp arasında çıkan pürüz transferi çıkmaza soktu.

Oyuncunun bonservisini elinde bulunduran TJ Quanjian kulübü Modeste’nin sözleşmesini haksız olarak feshettiğini ve Galatasaray’ın transferi gerçekleştirmesi durumunda konunun FIFA’ya taşınacağını ifade etti. Böyle bir riski göze almak istemeyen Galatasaray Modeste’nin transferinde geri adım attı. Sarı kırmızılılar Fransız yıldızın Çin kulübü ile bu sorunu çözememesi halinde FIFA ile karşı karşıya kalmamak için transferden vazgeçecek.

Görüşmelerin iki kulüp arasında hala devam ettiği ancak sözleşme sorunu nedeniyle transferin her an askıya alınabileceği bildirildi.

Galatasaray’ın Anthony Modeste transferinde pürüz çıktı!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)