E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'ın orta sahada B planı belli oldu---

Galatasaray'ın orta sahada B planı belli oldu

Galatasaray'ın orta sahada B planı belli oldu
12 Eylül 2024 - 02:58 borsagundem.com

Galatasaray, bir süredir Roma'dan Nicola Zalewski transferi için yoğun mesai harcasa da transferin olumsuzlukla sonuçlanması durumunda B planı olarak Napoli'den Mario Rui'ye teklif götürmesi bekleniyor

Galatasaray, Roma'dan Nicola Zalewski'yi transfer etmek için temaslarını sürdürüyor. Başarısızlık halinde ise Napoli'den Mario Rui gündemde.

Galatasaray, Roma'dan Nicola Zalewski'yi transfer etmek için yoğun çaba harcarken, olası bir başarısızlık durumunda B planını hazırladı.

Di Marzio'nun iddiasına göre sarı-kırmızılılar, Zalewski transferinden sonuç alamazsa rotasını Napoli'nin tecrübeli sol beki Mario Rui'ye çevirecek.

Roma'yı ikna etmek için temaslarını sürdüren Galatasaray yönetimi, transferin olumsuz sonuçlanması halinde Rui için Napoli'ye resmi teklif sunacak.

33 yaşındaki Portekizli sol bek, aynı zamanda orta sahada da görev alabiliyor. 2018 yılından bu yana Napoli formasını terleten Rui, İtalyan temsilcisiyle 227 maçta 3 gol atıp 26 asist yapma başarısı gösterdi.

ZALEWSKI TRANSFERİ NE DURUMDA?

Galatasaray, İtalya'nın başkenti Roma'da hafta başında oyuncu ve temsilcileriyle bir araya geldi. Sarı-kırmızılılar, Roma'nın kanat oyuncusu Nicola Zalewski için resmi bir anlaşmaya varmayı hedefliyor ve Zalewski'den gelecek kararı bekliyor.

Henüz resmi bir anlaşmaya varılmamış olsa da, Galatasaray kulübü tüm tarafların en kısa sürede kararını vermesini bekliyor. Türkiye'deki transfer dönemi cuma gecesi sona erecek, bu yüzden Avrupa'daki kulüpler oyuncu satın alma penceresini kapatsa da hâlâ oyuncu satışı yapabiliyorlar.

Hafta başında çıkan haberlerde, Roma ve Galatasaray'ın Zalewski transferi için 10 milyon Euro'ya yakın bir bedel üzerinde görüştükleri iddia edilmişti. Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio’nun aktardığı son bilgilere göre ise önerilen transfer ücreti 9 milyon Euro seviyesinde.

Roma altyapısından yetişen Zalewski'nin satışı, kulüp için yüzde 100 kâr olarak değerlendirilecek. 22 yaşındaki Polonyalı oyuncu, yaz transfer döneminin başında Roma ve Napoli arasında gerçekleşmesi planlanan, Cyril Ngonge'nin de dahil olduğu bir takas anlaşmasının parçası olarak gündeme gelmiş, ancak bu transfer gerçekleşmemişti.

Galatasaray'ın istediği Kostic için Fenerbahçe de devredeGalatasaray'ın istediği Kostic için Fenerbahçe de devrede

 

Galatasaray'da 'kanat' alarmıGalatasaray'da 'kanat' alarmı

 

Galatasaray'da Davinson Sanchez dönüyorGalatasaray'da Davinson Sanchez dönüyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 7,22
En Yüksek: 7,25
En Düşük: 7,17
Değişim 0,42 %
FK: 43,18
PD / DD: -8,26
İşlem Hacmi 94.372.285
Toplam Adet: 13.107.261
Ağırlıklı Ort.: 7,31
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)