E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Galatasaray'la anlaştım'---

'Galatasaray'la anlaştım'

'Galatasaray'la anlaştım'
08 Ocak 2011 - 08:56 borsagundem.com

Arjantinli futbolcu ülke basınına, “Galatasaray’la anlaştım” açıklaması yaptı

Cim-Bom’da Kazım ve Culio transferlerinden sonra gözler yeni isimlere çevrildi. Yönetim Formica’da son aşamaya gelirken, Arjantinli futbolcu ülke basınına, “Galatasaray’la anlaştım” açıklaması yaptı
Kazım Kazım ve Juan Culio transferleriyle ligin ikinci yarısı öncesi kadrosunu güçlendiren Galatasaray Yönetimi, Newell’s Old Boys’un genç yıldızı Mauro Formica’daki pürüzleri de bitirme noktasına getirdi. Hücumda hızlı oynayan bir takım yaratmak isteyen Hagi’nin verdiği liste doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda, daha önce Adnan Sezgin’in Arjantin’e giderek masaya oturduğu ve her konuda anlaştığı Formica için kulübü Newell’s Old Boys da şartları büyük oranda kabul edince iş imzaya kaldı.
4 milyon euroluk bonservis konusunda Arjantin ekibiyle anlaşma sağlayan Cim-Bom, 22 yaşındaki futbolcunun transferini en geç pazartesi gününe kadar bitirmek istiyor.
Bu arada Formica, Arjantin medyasına, “”Kulüpler pazarlık yapıyor. Konunun benimle ilgili olan kısmında problem yok. Transferim kesinleşirse bu ülkeye rahat bir şekilde giderim” açıklaması yaptı.
Diğer taraftan Baros’a alternatif bir golcü de arayan sarı-kırmızılı kulübün Steaua Bükreşli Bogdan Stancu’nun transferinde de önemli mesafe kat ettiği ve 23 yaşındaki oyuncu

NEVZAT DİNDAR - MİLLİYET

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)