E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaraylılar bunu da yaptı---

Galatasaraylılar bunu da yaptı

Galatasaraylılar bunu da yaptı
29 Mart 2012 - 07:17 borsagundem.com

Galatasaray taraftarları Fenerbahçe'nin basketbol takımının yaptığı maçta rakip takip lehine tezahüratlarda bulundular

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Finali'nde Fenerbahçe-Beretta Famila maçında Galatasaray taraftarlarının İtalyan ekibini desteklemeleri dikkati çekti.
Galatasaray Medical Park-Rivas Ecopolis mücadelesini izlemek için Abdi İpekçi Spor Salonu'na gelen sarı-kırmızılı taraftarlar, bu maçın öncesindeki Fenerbahçe-Beretta Famila mücadelesini de takip ederlerken, ezeli rakiplerine karşı İtalyan takımını desteklemeyi tercih ettiler.
Maç içinde Beretta Famila'nın attığı basketlere sevinen Galatasaray taraftarlarına, Fenerbahçe taraftarları zaman zaman tepki içerikli tezahüratlarda bulundular.
Maçın bitiminde ise iki takım taraftarları arasında gerginlik yaşanırken, karşılıklı küfürlü tezahüratlar yapıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • GURSEL ATAY29 Mart 2012 14:33

    Başlık hiç şık düşmemiş,fener taraftarları trabzonun rakıplerini desteklerken bu başlıgı atmadınız......Fenerbahce ve taraftarı cok şımartılıyor vede cok temizlenmeye calışıyor.....Üzgünüm başlık hiç şık olmamış...

  • Erakan Atabarut29 Mart 2012 07:35

    Galatasaraylı taraftarların Fenerbahçenin rakibi lehine tezahürat yapması iki klüp arasındaki tatlı rekabetten dolayıdır. Bu dünyanın her ülkesinde böyledir. Ezeli rakipler birbirlerinin malubiyetinden haz alırlar. GALATASARAYLILAR BUNUDA YAPTI diye başlık atılacak bir haber yok ortada.