E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaraylılar çok kızacak---

Galatasaraylılar çok kızacak

Galatasaraylılar çok kızacak
11 Ocak 2012 - 10:47 borsagundem.com

Juventus'tan yapılan açıklama, G.Saray ile F.Bahçe arasındaki rekabeti kızıştıracak

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki rekabet, Sarı- Kırmızılı takımda kiralık olarak forma giyen Felipe Melo nedeniyle bir kez daha kızıştı.
İtalyan basınına bir açıklama yapan Juventus Genel Direktörü Pepe Marotta, Sarı-Laciverli takımın da Melo transferi için devrede olduğunu söyledi. Marotta, "13 milyon Euro'yu getirirlerse G.Saray Melo'yu alabilir. Eğer sambacıyı almada kararlı davranırlarsa, bonservis fiyatında indirim de yapabiliriz. Bu arada F.Bahçe de oyuncumuzu transfer etmek için ciddi anlamda ilgileniyor" diye konuştu.
Sarı-Kırmızılı takımın Juventus'tan kiraladığı Felipe Melo ise Çizme medyasında yer alan son demecinde, uzun yıllar G.Saray formasını giymek istediğini söyledi ve Cimbom taraftarlarını yere göğe sığdıramadı.
Melo şöyle konuştu: "Juventus'ta çok seviliyorum. Ama İtalya'da sadece kazanınca alkışlanıyor, destek görüyorsun. G.Saraylı taraftarlar ise bambaşka. Takım yense de, yenilse de devamlı destekliyorlar, yanınızdalar. Bu ilgiyi başka bir yerde görmedim."
Habertürk

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)