E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasay'da karaborsa bilet iddiası istifa getirdi---

Galatasay'da karaborsa bilet iddiası istifa getirdi

Galatasay'da karaborsa bilet iddiası istifa getirdi
28 Ağustos 2024 - 21:38 borsagundem.com

Karaborsa bilet iddialarıyla çalkalanan Galatasaray Kulübü'nde istifa geldi. Yönetim Kurulu üyesi Ali Yüce, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile istifa ettiğini açıkladı.

Galatasaray Kulübü, Young Boys maçı öncesi yaptığı açıklama ile 'karaborsa bilet' iddialarıyla ilgili olarak sert ifadeler kullanmıştı. Yayınlanan bildiride tüm yönetim kurulu üyelerinin isminin yer almasına rağmen, bazı yöneticilerin bu bildiriden haberi olmadığı belirtildi. Yönetim kurulu üyesi Ali Yüce de, görevinden istifa ettiğini duyururken bu konuya değindi.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Yüce, "Görevde bulunduğum süre boyunca, camiamızın gündemini ve beklentilerini dikkatle takip edip Yönetim Kurulu toplantılarında dile getirmeye gayret ettim. Ancak bu gayreti gösterdiğim süre boyunca yönetim anlayışı ve karar alma süreçlerindeki ciddi görüş farklılıkları nedeniyle bir yol ayrımına geldiğimi gördüm. Kulübümüze büyük bir prestij ve maddi kazanç sağlayacak olan Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçımıza saatler kala, resmi hesabımızdan paylaşılan açıklamanın usulü ve zamanlaması, şahsım adına bir karar almayı zorunlu kıldı. Bugün itibarıyla Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliği görevimden istifa etmiş bulunmaktayım" dedi.

Galatasaray yatırımcısının borsada da yüzü gülmediGalatasaray yatırımcısının borsada da yüzü gülmedi

 

Galatasaray'da 1 milyar liralık kayıpGalatasaray'da 1 milyar liralık kayıp

 

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne veda etti!Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne veda etti!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • taraftar29 Ağustos 2024 14:24

    Galatasaray da boynuna kadar pisliğin içine batmış. her yer yozlaşmış

  • ALİ KODUŞ28 Ağustos 2024 22:54

    GS Tumir Erdem gitti GS resmen çöktü.......yakında da başkan gider nasıl olur arkadaş adı şanı duyulmamış hiç bir yıldızı olmayan hiç bir başarısı olmayan bir takıma iki yerde de yenilirsiniz.

  • Ali28 Ağustos 2024 22:35

    bu memleketin en büyük sorunu ahlak efendilik dürüstlük